Päivän horoskooppi/Unelmaleksikon A-Ö

Unien tulkinta unelmaleksikon A-Ö

Alta löydät unelmaleksikonin kaikista tietokantamme sisältämistä unelmaesityksistä ja lyhyen yhteenvedon siitä, mitä kukin unelma voi tarkoittaa. Voit vapaasti napsauttaa eteenpäin lukeaksesi lisää erilaisista unista ja tulkinnoista. Voit myös käyttää yllä olevaa hakutoimintoa helposti unelma tulkintojen löytämiseen. Se on erittäin nopea ja etsii tulkintojen koko sisällön kirjoittaessasi.

Unet alkaen A

Aakkoset: Unet, jotka käsittelevät suuresti aakkosia, liittyvät usein tutkimuksiin ja tiedon ensisijaisuuteen. Usein unet ovat edeltäjä, jonka av... Lue lisää unien tulkinta aakkoset.

Aasi: Aasien unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne voidaan yhdistää taitoon ja uskollisuuteen, mutta usein tyhmyyden ja tietä... Lue lisää unien tulkinta aasi.

Aateli: Symbolinen merkitys, kun kyse on aatelisten tai aatelisten unista, esim. Maakunnat, parunit tai muut jalo ihmiset ovat usein sosioekono... Lue lisää unien tulkinta aateli.

Aavikko: Symbolinen merkitys unelmilla, joissa asuu autiomaassa tai joissa autiomaalla on keskeinen rooli, on usein puutteita. Nämä puutteet voi... Lue lisää unien tulkinta aavikko.

Abel: Unelmansa Aabelista, Aadamin toisesta pojasta, pidetään yleensä erittäin hyvänä merkkinä. Tarinan mukaan Abel murhasi kateellinen velje... Lue lisää unien tulkinta abel.

Abortti: Symbolinen merkitys unelmoidessaan abortista yleensä on usein se, että he yrittävät välttää jotain epämiellyttävää. Unelmamaailmassa on... Lue lisää unien tulkinta abortti.

Absintti: Alkoholijuomien unelmien symbolinen merkitys on usein taiteellinen, että niissä on luontainen taiteellisuus, jotka haaveilevat kamppail... Lue lisää unien tulkinta absintti.

Adam ja Eve: Haaveet Aadamista ja Eevasta koskevat yleensä lapsia, usein adoptoituja lapsia. Unelmat voivat olla sekä sisäisen kaipuun kantamista et... Lue lisää unien tulkinta adam ja eve.

Adoptio: Hyväksymisunien yhteydessä tällaisilla unelmilla on usein erittäin vahva symbolinen yhteys lasten kaipuun. Unet voivat usein laukaista... Lue lisää unien tulkinta adoptio.

Akrobatia: Symbolinen linkki unelmissa akrobaateista on usein lapsellisuus ja leikkisyys, kun monet sisäiset olennot yhdistävät akrobaatit ihmisii... Lue lisää unien tulkinta akrobatia.

Alasti: Unelmia alastomuudesta, ts. että olet alasti unessa, on hyvin yleinen unelma. Usein tämän tyyppinen unelma liittyy tunteisiin, kuten ha... Lue lisää unien tulkinta alasti.

Alfit: Keijujen unelmilla voi olla hyvin laaja merkitys, ja siksi niitä on erittäin vaikea tulkita. Tietoja keijuista esim. yrittää satuttaa s... Lue lisää unien tulkinta alfit.

Algebra: Erityisesti algebrasta unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein sijoittaminen esimerkiksi. Osake- tai sijoitusrahastot, koska al... Lue lisää unien tulkinta algebra.

Almanakka: Almanakkaista tai kalenterista unelmoinnin symbolinen merkitys liittyy usein ihmisen omaan käyttäytymiseen ja siihen, kuinka tämä yleen... Lue lisää unien tulkinta almanakka.

Alttari: Alttariin liittyvien unien symbolinen merkitys liittyy usein juhlallisuuteen, esim. häät, hautajaiset tai muut seremoniat, joissa joku... Lue lisää unien tulkinta alttari.

Ambulanssi: Symbolinen merkitys unelmille, joissa ambulansseja esiintyy, on, että niitä on useimmiten pidettävä varoituksena, että jopa alitajunta... Lue lisää unien tulkinta ambulanssi.

Anisruoho: Kun kyse on unisista, joissa aniksisiemeniä esiintyy, nämä koskevat usein jotakuta, joka valmistaa sinulle lahjan tai valmistautuu suor... Lue lisää unien tulkinta anisruoho.

Ankkuri: Ankkuriin liittyvien unien symbolinen merkitys liittyy usein sitkeyteen, sitkeyden tai pysyvien suhteiden muodossa. Aivan kuten ankkuri... Lue lisää unien tulkinta ankkuri.

Arkkitehti: Symbolinen merkitys unelmien suhteen, jos arkkitehti on usein kyse rakenteesta ja perustasta, unessa esitetyn sävyn mukaan, tämä perust... Lue lisää unien tulkinta arkkitehti.

Armenialaiset: Armenialaisten, toisin sanoen Armenian maan ihmisten unelmilla on usein symbolinen merkitys, joka liittyy menneisiin aikoihin, ja monis... Lue lisää unien tulkinta armenialaiset.

Arseeni: Symbolinen merkitys unelmoitaessa arseenista menee usein väärään suuntaan, koska arseeni on erittäin voimakas myrkky, jota aiemmin käyt... Lue lisää unien tulkinta arseeni.

Aseet: Symbolinen merkitys suurempien tai pienempien aseiden unelmoinnissa liittyy usein jopa siihen, että alitajunta haluaa näyttää, että he... Lue lisää unien tulkinta aseet.

Asianajaja: Asianajajista unelmoimiseen liittyvä symboliikka on usein se, että asiaan liittyy suhteellisen kielteisiä asioita. Usein voi olla, että... Lue lisää unien tulkinta asianajaja.

Astma: Astmaa esiintyy usein terveiden ihmisten unissa, ja symboliikalla viitataan usein melkein tukehtumiseen heidän velvollisuuksiensa ja on... Lue lisää unien tulkinta astma.

Aurinko: Unet, joihin liittyy lähin tähti, aurinko, ovat usein unelma, joka tuo mukanaan erittäin positiivisia tunteita. Ennen kaikkea nämä unel... Lue lisää unien tulkinta aurinko.

Auto: Auton unilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne tarkoittavat etenemistä elämän aikana. Kyse voi olla suhteista muihin ihmisiin... Lue lisää unien tulkinta auto.

Auto-onnettomuus: Haaveet auto-onnettomuudesta tai auto-onnettomuudesta ovat usein hyvin ikäviä. Tosiasiallisesti unessa toistettavat tapahtumat ovat ikä... Lue lisää unien tulkinta auto-onnettomuus.

Avain: Unet, joissa näppäimillä on keskeinen rooli, ovat usein erittäin mielenkiintoisia. Näppäimet edustavat usein tapaa avata alitajuntaan l... Lue lisää unien tulkinta avain.

Avojaloin: Paljain jaloin kävelevillä unelmilla on usein symbolinen ja psykologinen merkitys, että ne liittyvät epävarmuustekijöihin, usein tapaht... Lue lisää unien tulkinta avojaloin.

Unet alkaen B

Backgammon: Symbolinen linkki unelmiin pelin backgammonista on usein halu löytää malleja, usein myös erittäin leikkisällä tavalla. Joskus se, että... Lue lisää unien tulkinta backgammon.

Baletti: Baletista tehdyillä unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat kauneutta, usein sisäisen ulkoisen kauneuden harjoit... Lue lisää unien tulkinta baletti.

Unet alkaen E

Eläinkunta: Unelmien symbolinen merkitys, joka sisältää katkeilevat karitsat, liittyy usein lapsuuteen ja nuoruuteen, ja siinä on omaehtoista halve... Lue lisää unien tulkinta eläinkunta.

Enkeli: Enkeleiden unelmat ovat kaikin tavoin hyviä enkeleitä, ja ne koskevat enimmäkseen hyvyyttä ja muuten meneviä positiivisia tapahtumia. V... Lue lisää unien tulkinta enkeli.

Euroopanpyökki: Pyökipuun unilla on usein symbolinen merkitys, että ne yrittävät välittää vakautta ja että sisäinen halu on jatkuvasti kohdata tulevat... Lue lisää unien tulkinta euroopanpyökki.

Evakuointi: Unet, joista sinun on evakuoitava, esim. että välitön katastrofi on uhkaa ja että sinun on nopeasti poistettava rakastamasi ja siirrytt... Lue lisää unien tulkinta evakuointi.

Unet alkaen H

Häät: Symbolinen merkitys unesta häästä riippuu suuresti unessa vallitsevista olosuhteista. Tämä on silloin, kun häät on usein uskomattoman l... Lue lisää unien tulkinta häät.

Halitoosi: Symbolisella merkityksellä unesta pahemmasta hengityksestä on usein tekemistä sisäisen ahdistuksen kanssa, joka on huolissaan siitä, et... Lue lisää unien tulkinta halitoosi.

Halvaus: Symbolinen merkitys unelmissa väliaikaisesti halvaantuneista liittyy usein sisäiseen tunteeseen, jonka mukaan he eivät pysty riittämään... Lue lisää unien tulkinta halvaus.

Hämähäkit: Unelma hämähäkkeistä on monille erittäin ilkeä kokemus, koska usein unelmamaailman ulkopuolella olevat hämähäkit ovat asia, joka liitty... Lue lisää unien tulkinta hämähäkit.

Hammas: Unilla, joissa esiintyy hampaita ja tuntuu siltä, ​​että niillä on keskeinen rooli, on yleensä taipumus olla jonkinlainen yhteys lähimp... Lue lisää unien tulkinta hammas.

Hämmennys: Unelma joutua kiusalliseen tilanteeseen on melko yleistä. Esimerkiksi tilanne, jossa sinusta tuntuu haavoittuva ja et pysty puolustautu... Lue lisää unien tulkinta hämmennys.

Hartiat: Unelmien symbolinen merkitys, joissa haaveilet, että sinulla on leveämmät hartiat tai jolla jollakin muulla on tavallista leveämmät har... Lue lisää unien tulkinta hartiat.

Hautaus: Hautaamisen symbolinen merkitys voi olla hyvin vaihteleva haudatun mukaan. Jos kyse on omasta hautajaistasi, voi olla, että symboliikka... Lue lisää unien tulkinta hautaus.

Hedelmä: Kun kyse on unista erityyppisistä hedelmistä, näillä unelmilla on usein symbolinen yhteys hedelmällisyyteen muodossa, josta tulee jotai... Lue lisää unien tulkinta hedelmä.

Helmitaulu: Unelmilla, joissa abakusilla tai toisin sanoen abacusilla on ratkaiseva merkitys, on yleensä symbolinen yhteys, että ne ovat liittyviä... Lue lisää unien tulkinta helmitaulu.

Henki: Symbolinen merkitys unelmille, joissa henget ilmenevät, on, että ne ovat usein alitajuntaan liittyviä alitajuisia ajatuksia tai ideoita... Lue lisää unien tulkinta henki.

Herjata: Unia, joissa unelmoidaan siitä, että selän takana puhuu joku, voi olla melko vaikeaa olla, ja symbolinen ja psykologinen yhteys tällais... Lue lisää unien tulkinta herjata.

Hevoset: Hevosten unelmien symbolinen merkitys on, että heidät voidaan usein yhdistää voimaan ja voimakkaisiin energioihin, usein maskuliinisiin... Lue lisää unien tulkinta hevoset.

Hopea: Hopeapäivät voidaan usein yhdistää ystävyyssuhteisiin, valitettavasti yleensä niihin suhteisiin, joilla on lievästi negatiivinen jälkim... Lue lisää unien tulkinta hopea.

Hopearahaa: Unelmat, joissa hopearahoja esiintyy, koskevat usein sisäisiä toiveita vakaammasta taloudesta. Joskus kyse on sellaisesta toiveesta, jo... Lue lisää unien tulkinta hopearahaa.

Hovimestari: Symbolinen merkitys unelmille, joissa unessa unelmoit, että sinulla on palvelija tai henkilö, joka sopii yhteen ja tottelee pienintäkää... Lue lisää unien tulkinta hovimestari.

Höyhen: Herkkujen unelmien symbolinen merkitys on, että niillä on usein jotain tekemistä tunteiden kanssa, että olet tällä hetkellä erityisen h... Lue lisää unien tulkinta höyhen.

Hukkua: Unet, joissa hukkuminen on yksi epämiellyttävimmistä unista. Varsinkin jos unessa tunnet todella, että koet sen ahdistuksen, että et vo... Lue lisää unien tulkinta hukkua.

Huutokauppa: Symbolinen merkitys, kun unelmoidaan huutokaupoista, joko siitä, että käyt huutokaupassa tai pidät huutokaupan itse, on usein rahaa tai... Lue lisää unien tulkinta huutokauppa.

Hyönteiset: Unelma hyönteisistä voidaan usein nähdä äärimmäisen ilkeänä, eikä ole lainkaan harvinaista herätä tapaa yrittää paeta unenomaista kokem... Lue lisää unien tulkinta hyönteiset.

Unet alkaen J

Jäähyväiset: Symbolinen merkitys unelmilla, joissa on hyvästi tai jäähyväiset, on usein se, että ne ovat tapa alitajuntaan käsitellä hyvästit tai jä... Lue lisää unien tulkinta jäähyväiset.

Jalokivi: Unelmien symbolisella merkityksellä, jossa jalokivet ja jalokivet ovat tärkeässä asemassa, on usein ulkoinen luonne, ts. ne voivat kosk... Lue lisää unien tulkinta jalokivi.

Joki: Unissa, joissa joella on jollain tavalla keskeinen rooli, on usein symboliikka, joka ajaa mielen liikkumiseen ja uudistumiseen. Aivan k... Lue lisää unien tulkinta joki.

Juna: Unet, joissa junat esiintyvät jollain tavalla, ovat hyvin yleisiä unelmatyyppejä. Usein nämä unelmat koskevat elämän kulkua, ja niitä v... Lue lisää unien tulkinta juna.

Unet alkaen K

Käärmeet: Muinaisista ajoista lähtien käärmeiden unelmiin on periaatteessa aina liitetty huonoa onnea, ja käärmeiden unelmien symbolinen merkitys... Lue lisää unien tulkinta käärmeet.

Kädelliset: Symbolinen merkitys unesta apinalle, riippumatta siitä, minkä tyyppinen apina se on, on, että se voi olla merkki läheisyydessäsi olevas... Lue lisää unien tulkinta kädelliset.

Kaivo: Symbolinen merkitys unelmille, joissa kaivo on keskeinen osa, liittyy usein tapahtumiin, jotka ovat piilossa ulkomaailmasta ja joita et... Lue lisää unien tulkinta kaivo.

Kakku: Kakkujen paistamisen tai minkä tahansa uunissa leipomisen symbolinen merkitys on, että jotain voi kasvaa. Usein tämä koskee jotakin yhd... Lue lisää unien tulkinta kakku.

Kaksinnaiminen: Symbolisella merkityksellä, kun on kyse unelmoimisesta bigamista tai kahdesta kumppanista, on usein luonteeltaan relatiivinen. Joskus v... Lue lisää unien tulkinta kaksinnaiminen.

Kaktuskasvit: Kaktusista tehdyillä unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat vaikeita tilanteita suhteessa navigoinnin muodossa.... Lue lisää unien tulkinta kaktuskasvit.

Kala: Symbolinen merkitys kaloista unelmoinnissa on yleensä onnistunut, ja se liittyy usein kalatunneihin nopeilla ja ketterillä liikkeillä.... Lue lisää unien tulkinta kala.

Kalastus lampi: Symbolinen merkitys unelmoidessaan kalalammikoista on usein se, että siellä on luontaisia ​​vankeutta tunteita, että et todella tuntea... Lue lisää unien tulkinta kalastus lampi.

Kalaverkko: Symbolinen merkitys, kun unelmoidaan kalaverkoista, on se, että ne voidaan usein liittää huoleen joutua kiinni joihinkin, mitä et todel... Lue lisää unien tulkinta kalaverkko.

Kalmo: Unet, jotka ovat jollain tavalla ruumiin näkemisestä tai ruumiiden joukossa olemisesta, koskevat usein erityyppisiä pelkoja. Jos sinust... Lue lisää unien tulkinta kalmo.

Karhut: Karhununtuksiin yleensä liittyvä symboliikka on toisaalta voimaa, voimaa ja kasvua, mutta myös vihollisia ja riskejä. Ne voidaan joskus... Lue lisää unien tulkinta karhut.

Karja: Symbolinen merkitys, kun on kyse unista karjasta, kuten Kissat, lampaat, vuohet, hevoset, kanat, siat ja muut vastaavat eläimet liittyv... Lue lisää unien tulkinta karja.

Kärpäset: Symbolinen merkitys kärpäksistä unelmoinnissa voidaan usein liittää tappioihin, että jollain tavoin kärsit jotain menetyksestä. Tämä on... Lue lisää unien tulkinta kärpäset.

Käsi: Käsien unelmia on usein erittäin vaikea tulkita, ja vuosituhansien ajan monet ihmiset ovat olleet unelmoijoita ja unelmien tulkijoita.... Lue lisää unien tulkinta käsi.

Kasvot: Symbolinen merkitys unelmille, joissa kasvot paljastetaan, on se, että he usein puhuvat siitä, kuinka heidän sisimpi olemuksensa näkee... Lue lisää unien tulkinta kasvot.

Kateus: Symbolinen linkki kateutta koskevista unista on se, että ne ovat usein tyytymättömyyttä. Niiden ei tarvitse olla niin, että koet erityi... Lue lisää unien tulkinta kateus.

Käymälä: Symbolismi, josta yleensä puhutaan, on käymälöiden unien takana, tai unelmat, joissa käymälöillä on keskeinen rooli, ovat usein asioita... Lue lisää unien tulkinta käymälä.

Keidas: Unet, jotka koskevat keitaan näkemistä tai saapumista, ovat usein sisäistä halua päästä eroon jokapäiväisestä tylsyydestä. Löydäksesi u... Lue lisää unien tulkinta keidas.

Kenkä: Symbolinen linkki unelmissa, joissa kengillä on suuri rooli, liittyy usein ihmisen maineeseen, joskus kun kyse on urasta ja joskus sosi... Lue lisää unien tulkinta kenkä.

Kiivetä: Unet missä kiipeät, se voi olla jopa monenlaista, kuten Vuoret, tikkaat, seinät, katot, kalliot ja niin edelleen ovat melko yleinen une... Lue lisää unien tulkinta kiivetä.

Kirja: Kirjojen symbolinen merkitys liittyy usein sisätilojen sisällöön, lähinnä tietoon. Voi olla, että unelma haluaa sinun ymmärtävän mitä t... Lue lisää unien tulkinta kirja.

Kirjasto: Symbolinen linkki unelmista kirjastoista on usein luonteeltaan taloudellisia tai rahoituksellisia tai se syntyy puhtaasti älyllisistä s... Lue lisää unien tulkinta kirjasto.

Kirje: Unelmoiminen kirjeistä tarkoittaa usein sitä, että alitajunta haluaa lähettää sinulle viestin tai antaa sinulle tietoja. Millaista tiet... Lue lisää unien tulkinta kirje.

Kissa: Kissojen symbolinen merkitys pyörii usein sisäisen tarpeen tuntea läheisyyttä, kiintymystä ja turvallisuutta. Kuitenkin voi olla tietty... Lue lisää unien tulkinta kissa.

Kodikas tuli: Symbolinen merkitys unesta tai nuotiosta unesta on se, että ne koskevat usein sisäistä läheisyyden ja turvallisuuden halua tai yksinker... Lue lisää unien tulkinta kodikas tuli.

Koira: Koirien unissa on usein symboliikka, että he keskustelevat ystävyydestä ja kiintymyksestä. Varsinkin jos unessa oleva koira on mielellä... Lue lisää unien tulkinta koira.

Komeettahyökkäykset: Komeettahyökkäykset tekevät unet symboloivat usein katastrofaalisia tapahtumia, ja toisinaan heillä on syvin pelko siitä, että jotain t... Lue lisää unien tulkinta komeettahyökkäykset.

Korvapuusti: Unet, joissa on korvatiedosto, eivät ole täysin odottamattomia mielipide-eroja. Jos unelmoit itsellesi antamasta korvatiedoston itselle... Lue lisää unien tulkinta korvapuusti.

Kotkat: Kotkien unet tarkoittavat usein, että he ovat toimivista ihmisistä tai että he yrittävät saada esiin unelmoijan toimintavoiman. Usein t... Lue lisää unien tulkinta kotkat.

Kukka: Kukkien unet symboloivat usein ujoa kauneutta, siellä olevaa kauneutta ja jotain, joka todella kaappaa kauneutta, mutta olematta ylpeä.... Lue lisää unien tulkinta kukka.

Kukkakaali: Kukkakaposta unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein vetäytyminen tietyllä tukahdutetulla aggressiolla, jonka pitäisi itse asia... Lue lisää unien tulkinta kukkakaali.

Kunnia: Symbolinen merkitys, kun on kyse unelmista kuuluisuudesta, toisin sanoen sellaisesta kuuluisuudesta, että henkilö itse on kuuluisan hen... Lue lisää unien tulkinta kunnia.

Kuolema: Kuolemaan liittyvien unien symbolinen merkitys on usein se, että menetetty haluaa tulla pintaan, jotain, joka haluaa aloittaa uudelleen... Lue lisää unien tulkinta kuolema.

Kuulo: Unet, jotka koskevat kuulolle altistumista, ovat suhteellisen yleisiä, ja niihin liittyy usein melko voimakkaita ahdistuksen tunteita.... Lue lisää unien tulkinta kuulo.

Kuva-albumi: Unelmista, joissa valokuva-albumit ovat keskeisessä asemassa, sanotaan usein, että kyse on tunnepitoisesti latautuneista flashbackista.... Lue lisää unien tulkinta kuva-albumi.

Kylkiluu: Ribista unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein henkinen tai puhtaasti uskonnollinen yhteys, ja se voidaan jäljittää miehen ja... Lue lisää unien tulkinta kylkiluu.

Kylpeminen: Symbolinen merkitys unelmille, joissa uima käy, on, että ne voidaan usein yhdistää suhteisiin muihin, mutta joskus jopa suhteisiin itse... Lue lisää unien tulkinta kylpeminen.

Kynttilä: Unissa ilmestyvä kynttilöiden palamisen symbolinen merkitys liittyy usein toiveeseen ja toiveisiin. Palaminen vastaa usein toivon liekk... Lue lisää unien tulkinta kynttilä.

Kyynärpää: Symbolinen merkitys unessa, että kipua tuntuu kyynärpäästä, voidaan usein liittää huolenaiheisiin fyysisestä terveydestään, koska nivel... Lue lisää unien tulkinta kyynärpää.

Unet alkaen L

Laatikko: Symbolinen merkitys unta tyhjästä tai tyhjästä laatikosta liittyy usein siihen, että sisäisin on läpikäynyt jonkinlaisen henkisen detox... Lue lisää unien tulkinta laatikko.

Lahja: Symbolinen merkitys lahjoista unelmoimiseksi liittyy usein ystävyyssuhteiden ylläpitämiseen, jonka alitajunta joskus ajattelee voivansa... Lue lisää unien tulkinta lahja.

Lanka: Unet langan ompelemisesta tai langan uutuudesta käsittelevät usein sisäistä kaipaa. Jos haaveilet langasta unessa, se on yleensä kaipuu... Lue lisää unien tulkinta lanka.

Lapsen kaltoinkohtelu: Symbolinen merkitys lapsen hyväksikäytöstä unelmoinnissa on usein oman pelko ja epävarmuuden tunne todellisessa elämässä. Usein tämänty... Lue lisää unien tulkinta lapsen kaltoinkohtelu.

Lastenlapset: Unelmilla, joissa unelmoit lastenlasta, on usein psykologinen yhteys ikävyyteen, sen ei tarvitse olla ikä todellisten lastenlastensa su... Lue lisää unien tulkinta lastenlapset.

Leijona: Leijonien unelmien symbolinen merkitys on usein se, että ne ilmaisevat jotain majesteettista ja voimakasta, mutta joka on silti raaka e... Lue lisää unien tulkinta leijona.

Leipä: Unet leivästä koskevat usein voimaa ja kykyä elää, mutta se voi koskea myös itse elämää ja jopa nälkää paremmasta tai erilaisemmasta el... Lue lisää unien tulkinta leipä.

Leipuri: Symbolinen merkitys, kun kyse on leipomien tai muun kuin leipä, kakut tai pullat ovat usein luomista jotain tyhjästä. Sisäinen olemus s... Lue lisää unien tulkinta leipuri.

Lentää: Unelma siitä, että lentäminen on jotain, mikä on hyvin yleistä, etenkin että sinä lentää kuin lintu itse. Useimmiten nämä unelmat antav... Lue lisää unien tulkinta lentää.

Lento-onnettomuus: Lento-onnettomuuksista johtuvat unet ovat usein erittäin ahdistuneita, mutta tosiasiassa eivät ole niin yleisiä kuin muuten voisi ajate... Lue lisää unien tulkinta lento-onnettomuus.

Lentokone: Lentokoneista tai lentomatkoista johtuvien unien symbolinen merkitys on usein liikkuminen tai siirtäminen nopeasti kaikista esteistä ta... Lue lisää unien tulkinta lentokone.

Lepakot: Symbolinen yhteys, joka useimmiten liittyy lepakoiden unelmiin, on yö, pimeys ja pelko, ja osoittaa usein, että jopa alitajunta haluaa... Lue lisää unien tulkinta lepakot.

Linnut: Lintuista unelmoinnin symbolinen merkitys voi olla joskus hieman vaikea tulkita, koska linnut voivat ilmetä monella tavalla unelmamaail... Lue lisää unien tulkinta linnut.

Lippu: Symbolinen merkitys lippuihin unelmoinnissa liittyy usein ylpeyteen ja tuntemaan olonsa päälle. Kuten ylpeys, jota jotkut tuntevat kuul... Lue lisää unien tulkinta lippu.

Lippu (lupa): Symbolinen merkitys unelmissa, joissa lipulla on suuri rooli, liittyy usein matkan "hintaan". Tarkoitat hinnalla ei vain todellisia tal... Lue lisää unien tulkinta lippu (lupa).

Unet alkaen M

Maatila: Unelmaten symbolinen merkitys, esimerkiksi maalaistalo. tilan omistaminen tai työskentely tilalla on usein tekemistä itseluottamustensa... Lue lisää unien tulkinta maatila.

Mainonta: Mainoksista johtuvilla unelmilla on usein symbolinen linkki siitä, että ne koskevat nykyisiä tai tulevia muutoksia elämäntilanteessa. J... Lue lisää unien tulkinta mainonta.

Matka: Matkoilla tai matkamatkoilla tarkoitetaan niitä, joissa matkustat esimerkiksi. juna, auto tai lento, jolla on tietty määräpaikka lopull... Lue lisää unien tulkinta matka.

Matkatavarat: Unelma matkalaukkuista on jotain, joka liittyy usein matkoihin, ja symboliikka, jonka yleensä voi tuoda mukanaan, on se, että he ovat j... Lue lisää unien tulkinta matkatavarat.

Menettää hampaasi: Unelmat hampaiden menetyksestä symboloivat usein omaa turvattomuutta tai voimattomuutta jonkin edessä. Saatat olla tilanne, jossa sinus... Lue lisää unien tulkinta menettää hampaasi.

Meri: Symbolinen linkki unia koskeessa merestä liittyy usein alitajuntaan ja asioihin, jotka voivat piiloutua alitajunnan pinnan alla. Voit y... Lue lisää unien tulkinta meri.

Metsästää: Kun on kyse unista, että joku jahtaa yhtä tai että niitä ajetaan, nämä ovat usein vain jonkinlaista lentoa. Joskus ne symboloivat paeta... Lue lisää unien tulkinta metsästää.

Metsästys: Unet, joissa jonkinlainen metsästys, usein säännöllinen metsästys, jossa saalista metsästää, liittyy usein sisäiseen ja tuntemattomaan... Lue lisää unien tulkinta metsästys.

Murha: Murhaan (tai murhaan) liittyvien unien symbolinen merkitys on usein melko voimakas. Jos unessa tuntuu, että murhattu ihminen on positii... Lue lisää unien tulkinta murha.

Unet alkaen N

Nauris: Petoeläinten unelmien symbolisella merkityksellä on usein se, mikä on piilossa pinnan alla ja jota ei halua antaa ulos, mutta joka voi... Lue lisää unien tulkinta nauris.

Nenä: Unien, joiden aiheena on nenä, uskotaan olevan melko yleisiä. Ehkä se johtuu siitä, että nenällä on niin tärkeä merkitys jokapäiväisess... Lue lisää unien tulkinta nenä.

Norsut: Elefanteista unelmoinnin symbolinen merkitys on, että heidät yhdistetään usein taitoon ja tunteisiin olla huipulla. Elefantit ovat lopp... Lue lisää unien tulkinta norsut.

Nunna: Unia, jotka koskevat millään tavalla nunnia, liittyy usein puhtauden ja viattomuuden tunteita. Kun kyseessä on unet, joissa olet itse n... Lue lisää unien tulkinta nunna.

Unet alkaen O

Osoite: Symbolinen merkitys, joka liittyy unelmiin tietyntyyppisistä osoitteista, liittyy usein ystävyyteen ja tuttavuuksiin. Jos esimerkiksi h... Lue lisää unien tulkinta osoite.

Unet alkaen P

Paeta: Unet paeta tai yrittää paeta on hyvin yleinen unelma, usein pako ilmenee jonkun tai jotain jahtaamana. Symbolisella merkityksellä on us... Lue lisää unien tulkinta paeta.

Paini: Painostamisen unelmien symbolinen merkitys on yleensä jotain, joka merkitsee taistelua, tai lähestyvä taistelu, jonka jopa alitajunta o... Lue lisää unien tulkinta paini.

Palovamma: Symbolinen merkitys unia palovammoista on usein se, että ne voidaan liittää sisäiseen huolenaiheeseen siitä, että teet jotain vaarallis... Lue lisää unien tulkinta palovamma.

Pappi: Papeista unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein häpeällisyyttä tai hämmennystä, että on jotain, joka jopa alitajunta käsittää... Lue lisää unien tulkinta pappi.

Parturi-kampaaja: Symbolinen merkitys unelmissa tavata parturi on usein tosiasia, että sisäisin on alkanut siepata ajatuksia ja tunteita, jotka esiintyvä... Lue lisää unien tulkinta parturi-kampaaja.

Patikointi: Unilla, joissa olet matkalla retkeilyyn, rangaistukseen tai muuhun retkikuntaan, on usein symbolinen yhteys jonkin uuden etsimiseen tai... Lue lisää unien tulkinta patikointi.

Pekoni: Pekonin syömiseen liittyvien unien symbolinen merkitys liittyy usein luontaiseen pelkoon, että ulkomaailma kokee ne. Usein tämä pelko l... Lue lisää unien tulkinta pekoni.

Perhoset: Perhosten unien symbolinen merkitys on, että ne koskevat usein jonkin suuremman henkisyyttä ja tunteita. Sen ei tarvitse olla tunteita,... Lue lisää unien tulkinta perhoset.

Pienaseet: Symbolinen merkitys unelmoimalla aseista olevista miehistä on usein huolenaihe, joka johtuu usein sosiaalisesta ilmapiiristä, jossa asu... Lue lisää unien tulkinta pienaseet.

Pistiäiset: Symbolinen merkitys unelmissa, joissa mehiläiset ovat yksi pääpisteistä, on usein kasvusta, hitaasta, mutta tasaisesta kasvusta jotain,... Lue lisää unien tulkinta pistiäiset.

Poliisi: Poliisien unelmien symbolinen merkitys liittyy usein siihen, mikä liittyy poliisiin, rikoksiin ja rangaistuksiin. Joskus halutaan, että... Lue lisää unien tulkinta poliisi.

Poskipuna: Symbolinen merkitys unelmoidessaan rougesta liittyy usein sisäisiin tarpeisiin ja toiveisiin, että sisäisin haluaa näyttää maailmalle m... Lue lisää unien tulkinta poskipuna.

Postinkantaja: Kirjeenhaltijoiden unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat tiedonvaihtoa tai yksinkertaisesti tavallista viestin... Lue lisää unien tulkinta postinkantaja.

Pöytä: Symbolinen merkitys unelmissa, joissa pöytä on keskeinen, voidaan usein muodostaa yhteys pyrkimykseen saada aikaan vakautta ja voimaa.... Lue lisää unien tulkinta pöytä.

Prostituutio: Prostituutioiden unelmien symbolinen merkitys liittyy usein himoon ja toiveeseen, usein sellaiseen himoon ja toiveeseen, joka on valehd... Lue lisää unien tulkinta prostituutio.

Pub: Symbolinen merkitys unelmille, joissa pääteema on pubi tai baari, löytyy usein sisäisistä toiveistaan. Tämän tyyppisen unen yleinen tul... Lue lisää unien tulkinta pub.

Pudota: Unelmien symbolinen merkitys, jossa unen suuri tapahtuma on, että yksi putoaa tai putoaa, usein epäonnistuu. Tai pikemminkin sillä, jol... Lue lisää unien tulkinta pudota.

Purema: puretuilla unilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat pelkoa, että pelkät, että jotain menee yhden vastaisesti eikä la... Lue lisää unien tulkinta purema.

Purjosipuli: Purjounista unelmien symbolinen merkitys liittyy usein siihen, että sisäisin haluaa saada ihminen tietoiseksi siitä, että läsnäolossa o... Lue lisää unien tulkinta purjosipuli.

Puu: Puista haaveileminen on usein ihmisen persoonallisuutta, siellä on jotain, joka haluaa huomata. Huomaa, kuinka puuta kuvataan unessa.On... Lue lisää unien tulkinta puu.

Puuvilla: Symbolisella merkityksellä puuvillaa koskevissa unissa on usein tekemistä tunteiden ja luonnollisen turvallisuushalun kanssa. Sinulla o... Lue lisää unien tulkinta puuvilla.

Unet alkaen R

Raha: Symbolinen merkitys unelmoidessaan rahasta liittyy usein siihen tosiasiaan, että sinulla voi olla pulaa rahasta joka päivä, ja että jop... Lue lisää unien tulkinta raha.

Rakkaus: Unelmat rakkaudesta tavalla tai toisella ovat hyvin yleisiä, ja usein on jonkinlainen yhteys mielialaan, jota ihminen kantaa itsessään... Lue lisää unien tulkinta rakkaus.

Rannerengas: Symbolinen merkitys unelmoidessaan rannekkeista on, että ne koskevat usein ihmisten välisiä suhteita tai kuinka ihmiset katsovat toisii... Lue lisää unien tulkinta rannerengas.

Raskaus: Unelma raskaudesta tai raskaudesta on jotain, mikä on hyvin yleistä, sekä nuorempien että vanhempien naisten keskuudessa. Yhtäältä voi... Lue lisää unien tulkinta raskaus.

Riikinkukkoja: Symbolinen merkitys riikinkukkojen unelmissa liittyy usein sisäiseen kauneudenhaluun ja näkemiseen kauniina. Et ehkä ajattele sitä päiv... Lue lisää unien tulkinta riikinkukkoja.

Risiiniöljy: Symbolinen merkitys unelmilla risiiniöljystä, joka on laksatiivinen, liittyy usein tosiasiaan, että jopa alitajunta tuntee tarpeen puhd... Lue lisää unien tulkinta risiiniöljy.

Ritari: Ritareiden unelmien symbolinen merkitys liittyy usein rakkauteen tai suuren rakkauden sisäiseen harjoittamiseen. Se on ennen kaikkea yl... Lue lisää unien tulkinta ritari.

Rosmariini: Symbolinen merkitys unelmoitaessa rosmariinista voidaan usein liittää sisäiseen haluun kokea uusia kulttuureja ja kaikkea, mikä siihen... Lue lisää unien tulkinta rosmariini.

Rotat: Symbolinen merkitys unelmille, joissa rotilla on tärkeä rooli, on se, että he viittaavat vihollisiin tai vihollisiin, usein juorun ja p... Lue lisää unien tulkinta rotat.

Rottinki: Rattanin unien symbolinen merkitys voidaan usein yhdistää ystävyyssuhteisiin ja entisiin ystävyyssuhteisiin. Kiinteästi kiinnitetty ruo... Lue lisää unien tulkinta rottinki.

Ruumiinrangaistus: Symbolinen merkitys, kun on kyse unesta putoamisesta tai ruoskimisesta esim. vyö tai aivohalvaus sormella keppillä tarkoittaa usein, et... Lue lisää unien tulkinta ruumiinrangaistus.

Unet alkaen S

Säkkipilli: Symbolisella merkityksellä säkkipilliunien suhteen on yleensä perheellinen yhteys, jossa ystävyys ja perhesiteet vaikuttavat jopa alita... Lue lisää unien tulkinta säkkipilli.

Salama: Salamaan tai salamaan unelmoinnin symbolinen merkitys liittyy usein vihaan ja raivoon, on usein jotain, josta olet hullu, mutta voi oll... Lue lisää unien tulkinta salama.

Samppanja: Unelmat samppanjasta, jossa haaveilet esimerkiksi. kulhoissa hyvien ystävien kanssa tai heidän tyttöystävänsä kanssa, yleensä niihin li... Lue lisää unien tulkinta samppanja.

Savuke: Savukkeista tehdyillä unelmilla on usein symbolinen merkitys, jotka liittyvät terveyteen. Tämä johtuu siitä, että koko yhteiskunta pain... Lue lisää unien tulkinta savuke.

Seksi: Seksiunelmat ovat jotain, joka on erityisen yleistä murrosiästä lähtien, mutta eri ihmiset voivat kokea unelmat eri tavoin ja muuttua m... Lue lisää unien tulkinta seksi.

Sidottu: Kiinteistyvät unet, joissa ei täysin kykene liikkumaan tai ilmaisemaan itseään, omaavat usein symbolisen yhteyden vastaaviin tunteisiin... Lue lisää unien tulkinta sidottu.

Sokeus: Unilla, joissa iso tapahtuma on, että sinusta on tullut sokea, on usein symbolinen merkitys, että edes alitajunta ei hyväksy mitään toi... Lue lisää unien tulkinta sokeus.

Sopimus: Symbolinen merkitys unelmille, joissa tapahtuu jonkinlainen sopimus, on usein se, että sinulla on luontainen halu päättää mitä tehdä, v... Lue lisää unien tulkinta sopimus.

Sormus: Symbolinen merkitys renkaista haaveilemisessa liittyy usein lupauksiin ja sitoumuksiin, mutta myös ystävyyteen ja läheisiin suhteisiin.... Lue lisää unien tulkinta sormus.

Suklaa: Suklaapuunilla on usein symbolinen merkitys, että ne yrittävät välittää sielullisen makeuden, koska suklaata voi olla monissa muodoissa... Lue lisää unien tulkinta suklaa.

Sumu: Unia sumuista pidetään usein puhtaasti symbolisesti eräänlaisena varoituksena vaikeista ajoista, jotka jopa alitajunta on tarttunut, on... Lue lisää unien tulkinta sumu.

Susi: Suden unet tuovat ajatukset usein ovelaisuuteen ja julmuuteen, ja ne symboloivat usein henkilöä, jota voidaan pitää epäluotettavana ja... Lue lisää unien tulkinta susi.

Suudelma: Unelma suudella ketään tai suudella ketään on erittäin yleinen tyyppi. Symbolismi, jonka tämäntyyppinen unelma usein tuo, on, että kyse... Lue lisää unien tulkinta suudelma.

Sydäninfarkti: Symbolinen merkitys sydänkohtauksista unelmoinnissa liittyy useimmiten ihmisen terveyteen ja jonkin verran luontaiseen huoleen siitä, m... Lue lisää unien tulkinta sydäninfarkti.

Synninpäästö: Symbolinen merkitys, kun unelmoidaan syntien anteeksiantamisesta tai vapautumisesta, on usein uskonnollinen. Vaikka et tunnustaisi olev... Lue lisää unien tulkinta synninpäästö.

Syöpä: Unet syövästä voidaan usein nähdä erittäin epämiellyttävänä, olipa kyseessä itsensä tai jonkun läheisen henkilön, joille syöpä on vaiku... Lue lisää unien tulkinta syöpä.

Unet alkaen T

Tähti: Tähtien tai tähteisen taivaan unien symbolinen merkitys liittyy usein uskoon, toivoon ja toiveeseen. Sisäisen olemuksensa on usein tapa... Lue lisää unien tulkinta tähti.

Talo: Taloihin liittyvissä unissa on usein symboliikkaa, että kyse on itsestäsi, joten voit sanoa, että unessa oleva talo symboloi sitä, milt... Lue lisää unien tulkinta talo.

Tanssiaiset: Unissa, joissa käydään palloilla tai muilla suurilla tanssitapahtumilla, on usein eroottisia merkkejä ja ne voivat joskus olla eräänlai... Lue lisää unien tulkinta tanssiaiset.

Teatteri: Unet, joissa vierailet teatterissa tai teatteriesityksessä, ovat usein kyseisestä yrityksestäsi tai toisin sanoen nykyisestä tutustumis... Lue lisää unien tulkinta teatteri.

Tehdä työtä: Unelmilla, joissa olet työnhakija tai vastaat tulevan työpaikan työpaikkailmoitukseen, on usein symbolinen yhteys, että ne koskevat juu... Lue lisää unien tulkinta tehdä työtä.

Teloitus: Unelmat teloituksesta tai kuolemantuomiosta ovat usein syyllisyyttä, koska tämä on ehdottoman ankarin rangaistus, jonka tuomari tuomari... Lue lisää unien tulkinta teloitus.

Timantti: Timantteihin liittyvien unelmien symbolinen merkitys on, että ne voidaan usein liittää puhtaasti pinnallisiin asioihin. Unet, joissa ka... Lue lisää unien tulkinta timantti.

Tuli: Palon unissa on usein tuhoa niiden symbolisena merkityksenä, ei aina negatiivisessa mielessä, mutta usein kyse on tuhoamisesta, jotta v... Lue lisää unien tulkinta tuli.

Tulipalo: Palavan sängyn unelmien symbolinen merkitys liittyy usein sisäiseen huolenaiheeseen siitä, että läheisyydessä voi tapahtua jotain kauhi... Lue lisää unien tulkinta tulipalo.

Tulva: Tulvien unilla on usein symbolinen yhteys, joka liittyy hyvin tunteisiin syvällä alitajuntaan. Unessa tämä voidaan ilmaista vedellä, jo... Lue lisää unien tulkinta tulva.

Tyhjät pullot: Symbolinen merkitys tyhjistä pulloista unelmoinnissa liittyy usein taloudellisiin huolenaiheisiin, että jotain on ollut käymässä ympäri... Lue lisää unien tulkinta tyhjät pullot.

Unet alkaen U

Uinti: Unilla, joissa uitat, on usein vahva yhteys samanlaiseen uneen, jossa unet uimisesta, jossa symbolismi on usein samanlainen näiden kahd... Lue lisää unien tulkinta uinti.

Ukkonen: Unet, joissa on voimakasta ukkosta, koskevat usein suhteita ja tuttavuuksia, ja taipumus negatiivisten tunteiden ja tapahtumien esiinty... Lue lisää unien tulkinta ukkonen.

Uloste: Unelmissa ulosteista (poop) on usein symboliikkaa siitä, että he pyrkivät eroon jostakin, usein tämä liittyy tunteisiin tai jännitteisi... Lue lisää unien tulkinta uloste.

Unelma unessa: Unelmien symbolinen merkitys unissa, tai väärä herääminen, kuten sitä usein kutsutaan, liittyy usein tapahtumiin taustalla, jotka on tu... Lue lisää unien tulkinta unelma unessa.

Uskottomuus: Uskottomuuden unet ovat jotain, mikä on hyvin yleistä, sekä siitä, että petät rakastamasi että rakastamasi on uskottoman. Symbolismi, j... Lue lisää unien tulkinta uskottomuus.

Unet alkaen V

Vähittäiskauppa: Symbolinen merkitys unelmoidessaan yrityksestä on usein resursseja tai valintojen tekemistä. Kyse voi olla tärkeän päätöksen edessä ole... Lue lisää unien tulkinta vähittäiskauppa.

Väijytys: Hyökkäysunelmilla on usein erittäin vahva symbolinen yhteys pelkoihin pelkästään pahoinpitelystä tai muiden ihmisten yllätyksestä pahoi... Lue lisää unien tulkinta väijytys.

Vanha ihminen: Symbolinen merkitys unelmille, joissa vanhat ihmiset ovat pääroolissa, ovat usein omien ikääntymistuntumien suhteen, niin puhtaasti hen... Lue lisää unien tulkinta vanha ihminen.

Varallisuus: Symbolinen merkitys unelmasta vauraudesta johtuu usein siitä, että ihmisen sisäisimpiin vaikutuksiin vaikuttaa ulkoinen halu saada aina... Lue lisää unien tulkinta varallisuus.

Vauvaikä: Vauvoja koskevat unet ovat hyvin yleisiä, mutta niitä voi myös olla melko vaikea tulkita sen mukaan, miltä unelma näyttää. Usein symbol... Lue lisää unien tulkinta vauvaikä.

Velkoja: Velkojaan liittyvien unien symbolinen merkitys, usein silloin, kun henkilö on itse velkoja, liittyy usein luottamukseen. Vaikka sinusta... Lue lisää unien tulkinta velkoja.

Vene: Veneiden unelmien symbolinen merkitys liittyy monella tapaa autojen unelmiin, ja se voi ottaa huomioon sen, kuka oikeasti on, joka joht... Lue lisää unien tulkinta vene.

Veri: Veren unelmat ovat useimmiten jotain negatiivista ja tarkoittavat yleensä jossain mielessä menetystä - taloudellisten etujen, kiinteist... Lue lisää unien tulkinta veri.

Verijuotikas: Verikalvojen unelmiin liittyvä symbolinen merkitys on usein se, että on jotain, joka huomaamatta sitä vie sinut ja kehosi energiaan, et... Lue lisää unien tulkinta verijuotikas.

Vesi: Eri tyyppisillä unelmilla vedessä on usein symbolinen merkitys, että ne ilmaisevat nykyisen tunnetilamme, ainakin kun alitajuntamme suh... Lue lisää unien tulkinta vesi.

Viha: Unilla, joilla on inhoa, että todella inhoat jotakuta tai jotain, on usein symbolinen merkitys siitä, että olet todella kirottu jostaki... Lue lisää unien tulkinta viha.

Viinikellari: Symbolinen merkitys viinikellariin liittyvien unelmien suhteen löytyy usein tapahtumista kaukana ajasta, joiden liittyneet tunteet alka... Lue lisää unien tulkinta viinikellari.

Viljelijä: Symbolisella merkityksellä viljelijöitä tai viljelijöitä koskevissa unissa on usein eläimiä ja luontoa, sillä ihmisellä on luontainen h... Lue lisää unien tulkinta viljelijä.

Voimakas tuuli: Symbolinen merkitys voimakkaiden tuulien unelmoinnissa liittyy usein todellisuuden voimakkaisiin emotionaalisiin ilmaisuihin, jotka ova... Lue lisää unien tulkinta voimakas tuuli.

Vuori: Vuorien ja kallioiden unet johtavat usein ajatuksiin symboleista, kuten hävittäjän tahto ja menestys. Mutta unien vuorista ei tarvitse... Lue lisää unien tulkinta vuori.

Vuorikiipeily: Symbolinen merkitys unelmilla vuorikiipeilystä liittyy usein menestyksen tavoitteluun. Vuoristoihin ja korkeisiin huippuihin on usein l... Lue lisää unien tulkinta vuorikiipeily.

Unet alkaen Y

Yksinäisyys: Unelmat yksinäisyydestä erilaisissa ilmaisuissa on hyvin yleinen unelma, joka voi näyttää ja tuntua monin eri tavoin. Symbolinen merkit... Lue lisää unien tulkinta yksinäisyys.

Ylösnousemus: Ylösnousseiden ihmisten unet tai unelmat, joissa aikaisemmin kuollut henkilö on nyt elossa, ovat erittäin yleisiä unia - etenkin niiden... Lue lisää unien tulkinta ylösnousemus.

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin