Tämä sivu sisältää mainoslinkit: Interflora
 
Päivän horoskooppi /Unelmaleksikon A-Ö

Unien tulkinta unelmaleksikon A-Ö

Alta löydät unelmaleksikonin kaikista tietokantamme sisältämistä unelmaesityksistä ja lyhyen yhteenvedon siitä, mitä kukin unelma voi tarkoittaa. Voit vapaasti napsauttaa eteenpäin lukeaksesi lisää erilaisista unista ja tulkinnoista. Voit myös käyttää yllä olevaa hakutoimintoa helposti unelma tulkintojen löytämiseen. Se on erittäin nopea ja etsii tulkintojen koko sisällön kirjoittaessasi.

Unet alkaen A

Aakkoset: Unet, jotka käsittelevät suuresti aakkosia, liittyvät usein tutkimuksiin ja tiedon ensisijaisuuteen. Usein unet ovat ede...[78 sanaa] Lue lisää unien tulkinta aakkoset.

Aasi: Aasien unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne voidaan yhdistää taitoon ja uskollisuuteen, mutta usein tyh...[125 sanaa] Lue lisää unien tulkinta aasi.

Aateli: Symbolinen merkitys, kun kyse on aatelisten tai aatelisten unista, esim. Maakunnat, parunit tai muut jalo ihmiset ovat u...[82 sanaa] Lue lisää unien tulkinta aateli.

Aavikko: Symbolinen merkitys unelmilla, joissa asuu autiomaassa tai joissa autiomaalla on keskeinen rooli, on usein puutteita. Nä...[180 sanaa] Lue lisää unien tulkinta aavikko.

Abel (etunimi): henkiset merkityksetUnelmansa Aabelista, Aadamin toisesta pojasta, pidetään yleensä erittäin hyvänä merkkinä. Tarinan mu...[94 sanaa] Lue lisää unien tulkinta abel (etunimi).

Abortti: Symbolinen merkitys unelmoidessaan abortista yleensä on usein se, että he yrittävät välttää jotain epämiellyttävää. Unel...[111 sanaa] Lue lisää unien tulkinta abortti.

Absintti: Alkoholijuomien unelmien symbolinen merkitys on usein taiteellinen, että niissä on luontainen taiteellisuus, jotka haave...[108 sanaa] Lue lisää unien tulkinta absintti.

Adam ja Eve: Aadamin ja Eevan unet koskevat yleensä lapsia, usein adoptoituja lapsia.Jos näet Aadamin vain unessa, tämä on yleensä er...[95 sanaa] Lue lisää unien tulkinta adam ja eve.

Adoptio: Hyväksymisunien yhteydessä tällaisilla unelmilla on usein erittäin vahva symbolinen yhteys lasten kaipuun. Unet voivat...[97 sanaa] Lue lisää unien tulkinta adoptio.

Akrobatia: Symbolinen linkki unelmissa akrobaateista on usein lapsellisuus ja leikkisyys, kun monet sisäiset olennot yhdistävät akr...[146 sanaa] Lue lisää unien tulkinta akrobatia.

Alasti tyttö: Symbolinen merkitys alastoman tytön unelmilla on usein suhteista. Voi olla, että alitajuntasi ilmentää alastomia tyttöjä...[121 sanaa] Lue lisää unien tulkinta alasti tyttö.

Alastomuus: Alastomuuden unet, toisin sanoen unelma on alasti, on hyvin yleinen unelma. Usein tämäntyyppinen unelma liittyy yleensä...[145 sanaa] Lue lisää unien tulkinta alastomuus.

Alfit: Keijujen unelmilla voi olla hyvin laaja merkitys, ja siksi niitä on erittäin vaikea tulkita. Tietoja keijuista esim. yri...[133 sanaa] Lue lisää unien tulkinta alfit.

Algebra: Erityisesti algebrasta unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein sijoittaminen esimerkiksi. Osake- tai sijoitusrah...[95 sanaa] Lue lisää unien tulkinta algebra.

Almanakka: Almanakkaista tai kalenterista unelmoinnin symbolinen merkitys liittyy usein ihmisen omaan käyttäytymiseen ja siihen, ku...[73 sanaa] Lue lisää unien tulkinta almanakka.

Alttari: Alttariin liittyvien unien symbolinen merkitys liittyy usein juhlallisuuteen, esim. häät, hautajaiset tai muut seremonia...[80 sanaa] Lue lisää unien tulkinta alttari.

Ambulanssi: Symbolinen merkitys unelmille, joissa ambulansseja esiintyy, on, että niitä on useimmiten pidettävä varoituksena, että j...[144 sanaa] Lue lisää unien tulkinta ambulanssi.

Anisruoho: Kun kyse on unisista, joissa aniksisiemeniä esiintyy, nämä koskevat usein jotakuta, joka valmistaa sinulle lahjan tai va...[82 sanaa] Lue lisää unien tulkinta anisruoho.

Ankkuri: Ankkuriin liittyvien unien symbolinen merkitys liittyy usein sitkeyteen, sitkeyden tai pysyvien suhteiden muodossa. Aiva...[118 sanaa] Lue lisää unien tulkinta ankkuri.

Apotti ja abbedissa: Unia aphatistaJos olet haaveillut apotista (joka on luostarin johtajan otsikko), se voi aiheuttaa sinulle suuren vaaran....[100 sanaa] Lue lisää unien tulkinta apotti ja abbedissa.

Arkkitehti: Symbolinen merkitys unelmien suhteen, jos arkkitehti on usein kyse rakenteesta ja perustasta, unessa esitetyn sävyn muka...[107 sanaa] Lue lisää unien tulkinta arkkitehti.

Armenialaiset: Armenialaisten, toisin sanoen Armenian maan ihmisten unelmilla on usein symbolinen merkitys, joka liittyy menneisiin aik...[73 sanaa] Lue lisää unien tulkinta armenialaiset.

Arseeni: Symbolinen merkitys unelmoitaessa arseenista menee usein väärään suuntaan, koska arseeni on erittäin voimakas myrkky, jo...[62 sanaa] Lue lisää unien tulkinta arseeni.

Asianajaja: Asianajajista unelmoimiseen liittyvä symboliikka on usein se, että asiaan liittyy suhteellisen kielteisiä asioita. Usein...[79 sanaa] Lue lisää unien tulkinta asianajaja.

Astma: Astmaa esiintyy usein terveiden ihmisten unissa, ja symboliikalla viitataan usein melkein tukehtumiseen heidän velvollis...[67 sanaa] Lue lisää unien tulkinta astma.

Aurinko: Unet, joihin liittyy lähin tähti, aurinko, ovat usein unelma, joka tuo mukanaan erittäin positiivisia tunteita. Ennen ka...[132 sanaa] Lue lisää unien tulkinta aurinko.

Auto: Auton unilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne tarkoittavat etenemistä elämän aikana. Kyse voi olla suhteista...[153 sanaa] Lue lisää unien tulkinta auto.

Avain: Unet, joissa näppäimillä on keskeinen rooli, ovat usein erittäin mielenkiintoisia. Näppäimet edustavat usein tapaa avata...[176 sanaa] Lue lisää unien tulkinta avain.

Avojaloin: Paljain jaloin kävelevillä unelmilla on usein symbolinen ja psykologinen merkitys, että ne liittyvät epävarmuustekijöihi...[109 sanaa] Lue lisää unien tulkinta avojaloin.

Unet alkaen B

Backgammon: Symbolinen linkki unelmiin pelin backgammonista on usein halu löytää malleja, usein myös erittäin leikkisällä tavalla. J...[82 sanaa] Lue lisää unien tulkinta backgammon.

Baletti: Baletista tehdyillä unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat kauneutta, usein sisäisen ulkoisen ka...[97 sanaa] Lue lisää unien tulkinta baletti.

Unet alkaen E

Eläinkunta: Eläimistä unelmoinnissa on usein symboliikkaa, että kyse on todella itsestään. Että unelmoimasi eläimen erikoiset piirte...[833 sanaa] Lue lisää unien tulkinta eläinkunta.

Enkeli: Enkeleiden unelmat ovat kaikin tavoin hyviä enkeleitä, ja ne koskevat enimmäkseen hyvyyttä ja muuten meneviä positiivisi...[114 sanaa] Lue lisää unien tulkinta enkeli.

Että joku puhuu selkäsi takana: Unia, joissa unelmoidaan siitä, että selän takana puhuu joku, voi olla melko vaikeaa olla, ja symbolinen ja psykologinen...[100 sanaa] Lue lisää unien tulkinta että joku puhuu selkäsi takana.

Euroopanpyökki: Pyökipuun unilla on usein symbolinen merkitys, että ne yrittävät välittää vakautta ja että sisäinen halu on jatkuvasti k...[94 sanaa] Lue lisää unien tulkinta euroopanpyökki.

Evakuointi: Unet, joista sinun on evakuoitava, esim. että välitön katastrofi on uhkaa ja että sinun on nopeasti poistettava rakastam...[202 sanaa] Lue lisää unien tulkinta evakuointi.

Unet alkaen H

Häät: Symbolinen merkitys unesta häästä riippuu suuresti unessa vallitsevista olosuhteista. Tämä on silloin, kun häät on usein...[317 sanaa] Lue lisää unien tulkinta häät.

Hakea työpaikkaa: Unilla, joissa etsit työtä tai vastaat tulevan työpaikan ilmoitukseen, on usein symbolinen linkki siitä, että ne koskeva...[117 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hakea työpaikkaa.

Halitoosi: Symbolisella merkityksellä unesta pahemmasta hengityksestä on usein tekemistä sisäisen ahdistuksen kanssa, joka on huoli...[88 sanaa] Lue lisää unien tulkinta halitoosi.

Halvaus eli paralyysi: Symbolinen merkitys unelmissa väliaikaisesti halvaantuneista liittyy usein sisäiseen tunteeseen, jonka mukaan he eivät p...[114 sanaa] Lue lisää unien tulkinta halvaus eli paralyysi.

Hämähäkit: Unelma hämähäkkeistä on monille erittäin ilkeä kokemus, koska usein unelmamaailman ulkopuolella olevat hämähäkit ovat as...[161 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hämähäkit.

Hammas: Unilla, joissa esiintyy hampaita ja tuntuu siltä, ​​että niillä on keskeinen rooli, on yleensä taipumus olla jonkinlaine...[148 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hammas.

Hautaus: Hautaamisen symbolinen merkitys voi olla hyvin vaihteleva haudatun mukaan. Jos kyse on omasta hautajaistasi, voi olla, e...[210 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hautaus.

Hedelmä: Kun kyse on unista erityyppisistä hedelmistä, näillä unelmilla on usein symbolinen yhteys hedelmällisyyteen muodossa, jo...[471 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hedelmä.

Helmitaulu: Unelmilla, joissa abakusilla tai toisin sanoen abacusilla on ratkaiseva merkitys, on yleensä symbolinen yhteys, että ne...[173 sanaa] Lue lisää unien tulkinta helmitaulu.

Henki: Symbolinen merkitys unelmille, joissa henget ilmenevät, on, että ne ovat usein alitajuntaan liittyviä alitajuisia ajatuk...[121 sanaa] Lue lisää unien tulkinta henki.

Hevoset: Hevosten unelmien symbolinen merkitys on, että heidät voidaan usein yhdistää voimaan ja voimakkaisiin energioihin, usein...[157 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hevoset.

Hopea: Hopeapäivät voidaan usein yhdistää ystävyyssuhteisiin, valitettavasti yleensä niihin suhteisiin, joilla on lievästi nega...[56 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hopea.

Hopearahaa: Unelmat, joissa hopearahoja esiintyy, koskevat usein sisäisiä toiveita vakaammasta taloudesta. Joskus kyse on sellaisest...[60 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hopearahaa.

Hovimestari: Symbolinen merkitys unelmille, joissa unessa unelmoit, että sinulla on palvelija tai henkilö, joka sopii yhteen ja totte...[140 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hovimestari.

Höyhen: Herkkujen unelmien symbolinen merkitys on, että niillä on usein jotain tekemistä tunteiden kanssa, että olet tällä hetke...[98 sanaa] Lue lisää unien tulkinta höyhen.

Hukkuminen: Unet, joissa hukkuminen on yksi epämiellyttävimmistä unista. Varsinkin jos unessa tunnet todella, että koet sen ahdistuk...[174 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hukkuminen.

Huutavia karitsoja: Unelmien symbolinen merkitys, joka sisältää katkeilevat karitsat, liittyy usein lapsuuteen ja nuoruuteen, ja siinä on om...[118 sanaa] Lue lisää unien tulkinta huutavia karitsoja.

Huutokauppa: Symbolinen merkitys, kun unelmoidaan huutokaupoista, joko siitä, että käyt huutokaupassa tai pidät huutokaupan itse, on...[99 sanaa] Lue lisää unien tulkinta huutokauppa.

Hyönteiset: Unelma hyönteisistä voidaan usein nähdä äärimmäisen ilkeänä, eikä ole lainkaan harvinaista herätä tapaa yrittää paeta un...[139 sanaa] Lue lisää unien tulkinta hyönteiset.

Unet alkaen J

Jäähyväiset: Symbolinen merkitys unelmilla, joissa on hyvästi tai jäähyväiset, on usein se, että ne ovat tapa alitajuntaan käsitellä...[132 sanaa] Lue lisää unien tulkinta jäähyväiset.

Jalokivi: Unelmien symbolisella merkityksellä, jossa jalokivet ja jalokivet ovat tärkeässä asemassa, on usein ulkoinen luonne, ts....[202 sanaa] Lue lisää unien tulkinta jalokivi.

Joki: Unissa, joissa joella on jollain tavalla keskeinen rooli, on usein symboliikka, joka ajaa mielen liikkumiseen ja uudistu...[271 sanaa] Lue lisää unien tulkinta joki.

Juna: Unet, joissa junat esiintyvät jollain tavalla, ovat hyvin yleisiä unelmatyyppejä. Usein nämä unelmat koskevat elämän kul...[109 sanaa] Lue lisää unien tulkinta juna.

Unet alkaen K

Käärmeet: Muinaisista ajoista lähtien käärmeiden unelmiin on periaatteessa aina liitetty huonoa onnea, ja käärmeiden unelmien symb...[226 sanaa] Lue lisää unien tulkinta käärmeet.

Kädelliset: Symbolinen merkitys unesta apinalle, riippumatta siitä, minkä tyyppinen apina se on, on, että se voi olla merkki läheisy...[103 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kädelliset.

Kaivo: Symbolinen merkitys unelmille, joissa kaivo on keskeinen osa, liittyy usein tapahtumiin, jotka ovat piilossa ulkomaailma...[151 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kaivo.

Kakku: Kakkujen paistamisen tai minkä tahansa uunissa leipomisen symbolinen merkitys on, että jotain voi kasvaa. Usein tämä kos...[82 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kakku.

Kaksinnaiminen: Symbolisella merkityksellä, kun on kyse unelmoimisesta bigamista tai kahdesta kumppanista, on usein luonteeltaan relatii...[165 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kaksinnaiminen.

Kaktuskasvit: Kaktusista tehdyillä unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat vaikeita tilanteita suhteessa navigo...[99 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kaktuskasvit.

Kala: Symbolinen merkitys kaloista unelmoinnissa on yleensä onnistunut, ja se liittyy usein kalatunneihin nopeilla ja ketteril...[124 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kala.

Kalastus lampi: Symbolinen merkitys unelmoidessaan kalalammikoista on usein se, että siellä on luontaisia ​​vankeutta tunteita, että et...[138 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kalastus lampi.

Kalaverkko: Symbolinen merkitys, kun unelmoidaan kalaverkoista, on se, että ne voidaan usein liittää huoleen joutua kiinni joihinkin...[161 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kalaverkko.

Kalmo: Unet, jotka ovat jollain tavalla ruumiin näkemisestä tai ruumiiden joukossa olemisesta, koskevat usein erityyppisiä pelk...[90 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kalmo.

Karhut: Karhununtuksiin yleensä liittyvä symboliikka on toisaalta voimaa, voimaa ja kasvua, mutta myös vihollisia ja riskejä. Ne...[239 sanaa] Lue lisää unien tulkinta karhut.

Karja: Symbolinen merkitys, kun on kyse unista karjasta, kuten Kissat, lampaat, vuohet, hevoset, kanat, siat ja muut vastaavat...[130 sanaa] Lue lisää unien tulkinta karja.

Kärpäset: Symbolinen merkitys kärpäksistä unelmoinnissa voidaan usein liittää tappioihin, että jollain tavoin kärsit jotain menety...[134 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kärpäset.

Käsi: Käsien unelmia on usein erittäin vaikea tulkita, ja vuosituhansien ajan monet ihmiset ovat olleet unelmoijoita ja unelmi...[180 sanaa] Lue lisää unien tulkinta käsi.

Kasvot: Symbolinen merkitys unelmille, joissa kasvot paljastetaan, on se, että he usein puhuvat siitä, kuinka heidän sisimpi ole...[213 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kasvot.

Kateus: Symbolinen linkki kateutta koskevista unista on se, että ne ovat usein tyytymättömyyttä. Niiden ei tarvitse olla niin, e...[88 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kateus.

Käymälä: Symbolismi, josta yleensä puhutaan, on käymälöiden unien takana, tai unelmat, joissa käymälöillä on keskeinen rooli, ova...[186 sanaa] Lue lisää unien tulkinta käymälä.

Keidas: Unet, jotka koskevat keitaan näkemistä tai saapumista, ovat usein sisäistä halua päästä eroon jokapäiväisestä tylsyydest...[140 sanaa] Lue lisää unien tulkinta keidas.

Kenkä: Symbolinen linkki unelmissa, joissa kengillä on suuri rooli, liittyy usein ihmisen maineeseen, joskus kun kyse on urasta...[126 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kenkä.

Kiivetä: Unet missä kiipeät, se voi olla jopa monenlaista, kuten Vuoret, tikkaat, seinät, katot, kalliot ja niin edelleen ovat me...[299 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kiivetä.

Kipu kyynärpäässä: Symbolinen merkitys unessa, että kipua tuntuu kyynärpäästä, voidaan usein liittää huolenaiheisiin fyysisestä terveydestä...[88 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kipu kyynärpäässä.

Kirja: Kirjojen symbolinen merkitys liittyy usein sisätilojen sisällöön, lähinnä tietoon. Voi olla, että unelma haluaa sinun ym...[92 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kirja.

Kirjasto: Symbolinen linkki unelmista kirjastoista on usein luonteeltaan taloudellisia tai rahoituksellisia tai se syntyy puhtaast...[107 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kirjasto.

Kirje: Unelmoiminen kirjeistä tarkoittaa usein sitä, että alitajunta haluaa lähettää sinulle viestin tai antaa sinulle tietoja....[164 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kirje.

Kissa: Symbolinen merkitys kissoilla kiertää usein sisäisen tarpeen tuntea läheisyyttä, hellyyttä ja turvallisuutta. Siellä voi...[244 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kissa.

Kiusalliset tapahtumat: Unelma joutua kiusalliseen tilanteeseen on melko yleistä. Esimerkiksi tilanne, jossa sinusta tuntuu haavoittuva ja et py...[128 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kiusalliset tapahtumat.

Kodikas tuli: Symbolinen merkitys unesta tai nuotiosta unesta on se, että ne koskevat usein sisäistä läheisyyden ja turvallisuuden hal...[99 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kodikas tuli.

Koira: Koirien unissa on usein symboliikka, että he keskustelevat ystävyydestä ja kiintymyksestä. Varsinkin jos unessa oleva ko...[168 sanaa] Lue lisää unien tulkinta koira.

Komeettahyökkäykset: Komeettahyökkäykset tekevät unet symboloivat usein katastrofaalisia tapahtumia, ja toisinaan heillä on syvin pelko siitä...[87 sanaa] Lue lisää unien tulkinta komeettahyökkäykset.

Korvapuusti: Unet, joissa on korvatiedosto, eivät ole täysin odottamattomia mielipide-eroja. Jos unelmoit itsellesi antamasta korvati...[92 sanaa] Lue lisää unien tulkinta korvapuusti.

Kotkat: Kotkien unet tarkoittavat usein, että he ovat toimivista ihmisistä tai että he yrittävät saada esiin unelmoijan toiminta...[119 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kotkat.

Kukka: Kukkien unet symboloivat usein ujoa kauneutta, siellä olevaa kauneutta ja jotain, joka todella kaappaa kauneutta, mutta...[238 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kukka.

Kukkakaali: Kukkakaposta unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein vetäytyminen tietyllä tukahdutetulla aggressiolla, jonka pi...[72 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kukkakaali.

Kunnia: Symbolinen merkitys, kun on kyse unelmista kuuluisuudesta, toisin sanoen sellaisesta kuuluisuudesta, että henkilö itse o...[187 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kunnia.

Kuolema: Kuolemaan liittyvien unien symbolinen merkitys on usein se, että menetetty haluaa tulla pintaan, jotain, joka haluaa alo...[171 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kuolema.

Kuulo: Unet, jotka koskevat kuulolle altistumista, ovat suhteellisen yleisiä, ja niihin liittyy usein melko voimakkaita ahdistu...[120 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kuulo.

Kuva-albumi: Unelmista, joissa valokuva-albumit ovat keskeisessä asemassa, sanotaan usein, että kyse on tunnepitoisesti latautuneista...[235 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kuva-albumi.

Kylkiluu: Ribista unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein henkinen tai puhtaasti uskonnollinen yhteys, ja se voidaan jälji...[93 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kylkiluu.

Kylpeminen: Symbolinen merkitys unelmille, joissa uima käy, on, että ne voidaan usein yhdistää suhteisiin muihin, mutta joskus jopa...[217 sanaa] Lue lisää unien tulkinta kylpeminen.

Unet alkaen L

Laakeriseppele: Kukka-seppeleiden unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat kunniaa ja mainetta, alitajunta haluaa...[87 sanaa] Lue lisää unien tulkinta laakeriseppele.

Lahja: Symbolinen merkitys lahjoista unelmoimiseksi liittyy usein ystävyyssuhteiden ylläpitämiseen, jonka alitajunta joskus aja...[92 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lahja.

Lahja ja almu: Symbolinen yhteys unelmien ympärillä lahjoista ja almuista liittyy usein tunteisiin, jotka liittyvät muihin ihmisiin. Jo...[137 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lahja ja almu.

Lanka: Unet langan ompelemisesta tai langan uutuudesta käsittelevät usein sisäistä kaipaa. Jos haaveilet langasta unessa, se on...[148 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lanka.

Lapsen kaltoinkohtelu: Symbolinen merkitys lapsen hyväksikäytöstä unelmoinnissa on usein oman pelko ja epävarmuuden tunne todellisessa elämässä...[100 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lapsen kaltoinkohtelu.

Lastenlapset: Unelmilla, joissa unelmoit lastenlasta, on usein psykologinen yhteys ikävyyteen, sen ei tarvitse olla ikä todellisten la...[97 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lastenlapset.

Leijona: Leijonien unelmien symbolinen merkitys on usein se, että ne ilmaisevat jotain majesteettista ja voimakasta, mutta joka o...[194 sanaa] Lue lisää unien tulkinta leijona.

Leikkokukka: Kukkakimppujen unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat läheisiä ja rakkaita ystäviä, kukkakimppu...[108 sanaa] Lue lisää unien tulkinta leikkokukka.

Leipä: Unet leivästä koskevat usein voimaa ja kykyä elää, mutta se voi koskea myös itse elämää ja jopa nälkää paremmasta tai er...[163 sanaa] Lue lisää unien tulkinta leipä.

Leipuri: Symbolinen merkitys, kun kyse on leipomien tai muun kuin leipä, kakut tai pullat ovat usein luomista jotain tyhjästä. Si...[83 sanaa] Lue lisää unien tulkinta leipuri.

Lentää: Unelma siitä, että lentäminen on jotain, mikä on hyvin yleistä, etenkin että sinä lentää kuin lintu itse. Useimmiten näm...[280 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lentää.

Lento-onnettomuus: Lento-onnettomuuksista johtuvat unet ovat usein erittäin ahdistuneita, mutta tosiasiassa eivät ole niin yleisiä kuin muu...[146 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lento-onnettomuus.

Lentokone: Lentokoneista tai lentomatkoista johtuvien unien symbolinen merkitys on usein liikkuminen tai siirtäminen nopeasti kaiki...[92 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lentokone.

Lepakot: Symbolinen yhteys, joka useimmiten liittyy lepakoiden unelmiin, on yö, pimeys ja pelko, ja osoittaa usein, että jopa ali...[112 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lepakot.

Leveä olkapää: Unelmien symbolinen merkitys, joissa haaveilet, että sinulla on leveämmät hartiat tai jolla jollakin muulla on tavallist...[119 sanaa] Lue lisää unien tulkinta leveä olkapää.

Linnut: Lintuista unelmoinnin symbolinen merkitys voi olla joskus hieman vaikea tulkita, koska linnut voivat ilmetä monella tava...[145 sanaa] Lue lisää unien tulkinta linnut.

Lippu: Symbolinen merkitys lippuihin unelmoinnissa liittyy usein ylpeyteen ja tuntemaan olonsa päälle. Kuten ylpeys, jota jotku...[88 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lippu.

Lippu (lupa): Symbolinen merkitys unelmissa, joissa lipulla on suuri rooli, liittyy usein matkan "hintaan". Tarkoitat hinnalla ei vain...[106 sanaa] Lue lisää unien tulkinta lippu (lupa).

Unet alkaen M

Maatila: Unelmaten symbolinen merkitys, esimerkiksi maalaistalo. tilan omistaminen tai työskentely tilalla on usein tekemistä its...[100 sanaa] Lue lisää unien tulkinta maatila.

Mainonta: Mainoksista johtuvilla unelmilla on usein symbolinen linkki siitä, että ne koskevat nykyisiä tai tulevia muutoksia elämä...[93 sanaa] Lue lisää unien tulkinta mainonta.

Matka: Matkoilla tai matkamatkoilla tarkoitetaan niitä, joissa matkustat esimerkiksi. juna, auto tai lento, jolla on tietty mää...[70 sanaa] Lue lisää unien tulkinta matka.

Matkatavarat: Unelma matkalaukkuista on jotain, joka liittyy usein matkoihin, ja symboliikka, jonka yleensä voi tuoda mukanaan, on se,...[99 sanaa] Lue lisää unien tulkinta matkatavarat.

Menettää hampaasi: Unet hammasmenetyksestä ovat jotain, joka usein symboloi heidän omaa epävarmuuttaan tai voimattomuuttaan ennen jotain. V...[198 sanaa] Lue lisää unien tulkinta menettää hampaasi.

Meri: Symbolinen linkki unia koskeessa merestä liittyy usein alitajuntaan ja asioihin, jotka voivat piiloutua alitajunnan pinn...[163 sanaa] Lue lisää unien tulkinta meri.

Metsästää: Kun on kyse unista, että joku jahtaa yhtä tai että niitä ajetaan, nämä ovat usein vain jonkinlaista lentoa. Joskus ne sy...[225 sanaa] Lue lisää unien tulkinta metsästää.

Metsästys: Unet, joissa jonkinlainen metsästys, usein säännöllinen metsästys, jossa saalista metsästää, liittyy usein sisäiseen ja...[137 sanaa] Lue lisää unien tulkinta metsästys.

Miehet aseilla: Symbolinen merkitys unelmoimalla aseista olevista miehistä on usein huolenaihe, joka johtuu usein sosiaalisesta ilmapiir...[94 sanaa] Lue lisää unien tulkinta miehet aseilla.

Morsian: Symbolinen merkitys unelmilla, joissa näet morsiamen, voidaan usein vetää suuntaan, joka merkitsee avioliittoa tai henki...[148 sanaa] Lue lisää unien tulkinta morsian.

Murha: Murhaan (tai murhaan) liittyvien unien symbolinen merkitys on usein melko voimakas. Jos unessa tuntuu, että murhattu ihm...[143 sanaa] Lue lisää unien tulkinta murha.

Unet alkaen N

Nauris: Petoeläinten unelmien symbolisella merkityksellä on usein se, mikä on piilossa pinnan alla ja jota ei halua antaa ulos,...[100 sanaa] Lue lisää unien tulkinta nauris.

Nenä: Unien, joiden aiheena on nenä, uskotaan olevan melko yleisiä. Ehkä se johtuu siitä, että nenällä on niin tärkeä merkitys...[140 sanaa] Lue lisää unien tulkinta nenä.

Norsut: Elefanteista unelmoinnin symbolinen merkitys on, että heidät yhdistetään usein taitoon ja tunteisiin olla huipulla. Elef...[181 sanaa] Lue lisää unien tulkinta norsut.

Nudistiranta: Alastoman uimisen unelmien symbolinen merkitys liittyy usein siihen, että olet itsesi alasti, ei suorassa merkityksessä...[111 sanaa] Lue lisää unien tulkinta nudistiranta.

Nunna: Unia, jotka koskevat millään tavalla nunnia, liittyy usein puhtauden ja viattomuuden tunteita. Kun kyseessä on unet, joi...[136 sanaa] Lue lisää unien tulkinta nunna.

Unet alkaen O

Osoite: Symbolinen merkitys, joka liittyy unelmiin tietyntyyppisistä osoitteista, liittyy usein ystävyyteen ja tuttavuuksiin. Jo...[82 sanaa] Lue lisää unien tulkinta osoite.

Unet alkaen P

Paeta: Unet paeta tai yrittää paeta on hyvin yleinen unelma, usein pako ilmenee jonkun tai jotain jahtaamana. Symbolisella merk...[105 sanaa] Lue lisää unien tulkinta paeta.

Paini: Painostamisen unelmien symbolinen merkitys on yleensä jotain, joka merkitsee taistelua, tai lähestyvä taistelu, jonka jo...[135 sanaa] Lue lisää unien tulkinta paini.

Palava arvokas esine: Symbolinen merkitys unelmilla, joissa näet arvokkaan esineen täydessä tulessa, liittyy usein sisäiseen haluun pystyä suo...[86 sanaa] Lue lisää unien tulkinta palava arvokas esine.

Palava kaupunki: Symbolinen merkitys unelmilla, joissa näet koko kaupungin palavan, on usein melko masentavaa luonnetta, jollain tavalla...[106 sanaa] Lue lisää unien tulkinta palava kaupunki.

Palava sänky: Palavan sängyn unelmien symbolinen merkitys liittyy usein sisäiseen huolenaiheeseen siitä, että läheisyydessä voi tapaht...[137 sanaa] Lue lisää unien tulkinta palava sänky.

Palavat kynttilät: Unissa ilmestyvä kynttilöiden palamisen symbolinen merkitys liittyy usein toiveeseen ja toiveisiin. Palaminen vastaa use...[143 sanaa] Lue lisää unien tulkinta palavat kynttilät.

Palovamma: Symbolinen merkitys unia palovammoista on usein se, että ne voidaan liittää sisäiseen huolenaiheeseen siitä, että teet j...[87 sanaa] Lue lisää unien tulkinta palovamma.

Pappi: Papeista unelmoinnin symbolisella merkityksellä on usein häpeällisyyttä tai hämmennystä, että on jotain, joka jopa alita...[94 sanaa] Lue lisää unien tulkinta pappi.

Parturi-kampaaja: Symbolinen merkitys unelmissa tavata parturi on usein tosiasia, että sisäisin on alkanut siepata ajatuksia ja tunteita,...[82 sanaa] Lue lisää unien tulkinta parturi-kampaaja.

Patikointi: Unilla, joissa olet matkalla retkeilyyn, rangaistukseen tai muuhun retkikuntaan, on usein symbolinen yhteys jonkin uuden...[107 sanaa] Lue lisää unien tulkinta patikointi.

Pekoni: Pekonin syömiseen liittyvien unien symbolinen merkitys liittyy usein luontaiseen pelkoon, että ulkomaailma kokee ne. Use...[96 sanaa] Lue lisää unien tulkinta pekoni.

Perhoset: Perhosten unien symbolinen merkitys on, että ne koskevat usein jonkin suuremman henkisyyttä ja tunteita. Sen ei tarvitse...[111 sanaa] Lue lisää unien tulkinta perhoset.

Pistiäiset: Symbolinen merkitys unelmissa, joissa mehiläiset ovat yksi pääpisteistä, on usein kasvusta, hitaasta, mutta tasaisesta k...[126 sanaa] Lue lisää unien tulkinta pistiäiset.

Poliisi: Poliisien unelmien symbolinen merkitys liittyy usein siihen, mikä liittyy poliisiin, rikoksiin ja rangaistuksiin. Joskus...[144 sanaa] Lue lisää unien tulkinta poliisi.

Poskipuna: Symbolinen merkitys unelmoidessaan rougesta liittyy usein sisäisiin tarpeisiin ja toiveisiin, että sisäisin haluaa näytt...[116 sanaa] Lue lisää unien tulkinta poskipuna.

Postinkantaja: Kirjeenhaltijoiden unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat tiedonvaihtoa tai yksinkertaisesti tav...[108 sanaa] Lue lisää unien tulkinta postinkantaja.

Pöytä: Symbolinen merkitys unelmissa, joissa pöytä on keskeinen, voidaan usein muodostaa yhteys pyrkimykseen saada aikaan vakau...[113 sanaa] Lue lisää unien tulkinta pöytä.

Prostituutio: Prostituutioiden unelmien symbolinen merkitys liittyy usein himoon ja toiveeseen, usein sellaiseen himoon ja toiveeseen,...[113 sanaa] Lue lisää unien tulkinta prostituutio.

Pub: Symbolinen merkitys unelmille, joissa pääteema on pubi tai baari, löytyy usein sisäisistä toiveistaan. Tämän tyyppisen u...[193 sanaa] Lue lisää unien tulkinta pub.

Pudota: Unelmien symbolinen merkitys, jossa unen suuri tapahtuma on, että yksi putoaa tai putoaa, usein epäonnistuu. Tai pikemmi...[342 sanaa] Lue lisää unien tulkinta pudota.

Purema: puretuilla unilla on usein symbolinen merkitys siitä, että ne koskevat pelkoa, että pelkät, että jotain menee yhden vast...[138 sanaa] Lue lisää unien tulkinta purema.

Purjosipuli: Purjounista unelmien symbolinen merkitys liittyy usein siihen, että sisäisin haluaa saada ihminen tietoiseksi siitä, ett...[106 sanaa] Lue lisää unien tulkinta purjosipuli.

Puu: Puista haaveileminen on usein ihmisen persoonallisuutta, siellä on jotain, joka haluaa huomata. Huomaa, kuinka puuta kuv...[94 sanaa] Lue lisää unien tulkinta puu.

Puuvilla: Symbolisella merkityksellä puuvillaa koskevissa unissa on usein tekemistä tunteiden ja luonnollisen turvallisuushalun ka...[118 sanaa] Lue lisää unien tulkinta puuvilla.

Unet alkaen R

Raha: Symbolinen merkitys unelmoidessaan rahasta liittyy usein siihen tosiasiaan, että sinulla voi olla pulaa rahasta joka päi...[214 sanaa] Lue lisää unien tulkinta raha.

Rakkaus: Rakkauden unet tavalla tai toisella ovat hyvin yleisiä, ja arjen mukanaan tuulella on usein jonkinlainen yhteys. Mutta s...[249 sanaa] Lue lisää unien tulkinta rakkaus.

Rannerengas: Symbolinen merkitys unelmoidessaan rannekkeista on, että ne koskevat usein ihmisten välisiä suhteita tai kuinka ihmiset...[124 sanaa] Lue lisää unien tulkinta rannerengas.

Raskaus: Unelma raskaudesta tai raskaudesta on jotain, mikä on hyvin yleistä, sekä nuorempien että vanhempien naisten keskuudessa...[138 sanaa] Lue lisää unien tulkinta raskaus.

Riikinkukkoja: Symbolinen merkitys riikinkukkojen unelmissa liittyy usein sisäiseen kauneudenhaluun ja näkemiseen kauniina. Et ehkä aja...[106 sanaa] Lue lisää unien tulkinta riikinkukkoja.

Risiiniöljy: Symbolinen merkitys unelmilla risiiniöljystä, joka on laksatiivinen, liittyy usein tosiasiaan, että jopa alitajunta tunt...[94 sanaa] Lue lisää unien tulkinta risiiniöljy.

Ritari: Ritareiden unelmien symbolinen merkitys liittyy usein rakkauteen tai suuren rakkauden sisäiseen harjoittamiseen. Se on e...[126 sanaa] Lue lisää unien tulkinta ritari.

Rosmariini: Symbolinen merkitys unelmoitaessa rosmariinista voidaan usein liittää sisäiseen haluun kokea uusia kulttuureja ja kaikke...[103 sanaa] Lue lisää unien tulkinta rosmariini.

Rotat: Symbolinen merkitys unelmille, joissa rotilla on tärkeä rooli, on se, että he viittaavat vihollisiin tai vihollisiin, us...[178 sanaa] Lue lisää unien tulkinta rotat.

Rottinki: Rattanin unien symbolinen merkitys voidaan usein yhdistää ystävyyssuhteisiin ja entisiin ystävyyssuhteisiin. Kiinteästi...[103 sanaa] Lue lisää unien tulkinta rottinki.

Ruumiinrangaistus: Symbolinen merkitys, kun on kyse unesta putoamisesta tai ruoskimisesta esim. vyö tai aivohalvaus sormella keppillä tarko...[98 sanaa] Lue lisää unien tulkinta ruumiinrangaistus.

Ruusut: Ruusista unelmoinnin symbolinen merkitys on, että usein kyse on siitä, että jopa alitajunta on alkanut tarttua itsensä i...[155 sanaa] Lue lisää unien tulkinta ruusut.

Unet alkaen S

Sairas vauva: Symbolinen merkitys uneltaessa sairaista vauvoista on, että he ovat yleensä syvästä huolestuneisuudestaan, joka esiintyy...[134 sanaa] Lue lisää unien tulkinta sairas vauva.

Säkkipilli: Symbolisella merkityksellä säkkipilliunien suhteen on yleensä perheellinen yhteys, jossa ystävyys ja perhesiteet vaikutt...[100 sanaa] Lue lisää unien tulkinta säkkipilli.

Salama: Salamaan tai salamaan unelmoinnin symbolinen merkitys liittyy usein vihaan ja raivoon, on usein jotain, josta olet hullu...[97 sanaa] Lue lisää unien tulkinta salama.

Samppanja: Unelmat samppanjasta, jossa haaveilet esimerkiksi. kulhoissa hyvien ystävien kanssa tai heidän tyttöystävänsä kanssa, yl...[169 sanaa] Lue lisää unien tulkinta samppanja.

Savuke: Savukkeista tehdyillä unelmilla on usein symbolinen merkitys, jotka liittyvät terveyteen. Tämä johtuu siitä, että koko y...[132 sanaa] Lue lisää unien tulkinta savuke.

Seksi: Seksiunelmat ovat jotain, joka on erityisen yleistä murrosiästä lähtien, mutta eri ihmiset voivat kokea unelmat eri tavo...[171 sanaa] Lue lisää unien tulkinta seksi.

Sidottu: Kiinteistyvät unet, joissa ei täysin kykene liikkumaan tai ilmaisemaan itseään, omaavat usein symbolisen yhteyden vastaa...[88 sanaa] Lue lisää unien tulkinta sidottu.

Sokeus: Unilla, joissa iso tapahtuma on, että sinusta on tullut sokea, on usein symbolinen merkitys, että edes alitajunta ei hyv...[84 sanaa] Lue lisää unien tulkinta sokeus.

Sopimus: Symbolinen merkitys unelmille, joissa tapahtuu jonkinlainen sopimus, on usein se, että sinulla on luontainen halu päättä...[119 sanaa] Lue lisää unien tulkinta sopimus.

Sormus: Symbolinen merkitys renkaista haaveilemisessa liittyy usein lupauksiin ja sitoumuksiin, mutta myös ystävyyteen ja läheis...[177 sanaa] Lue lisää unien tulkinta sormus.

Suklaa: Suklaapuunilla on usein symbolinen merkitys, että ne yrittävät välittää sielullisen makeuden, koska suklaata voi olla mo...[189 sanaa] Lue lisää unien tulkinta suklaa.

Sumu: Unia sumuista pidetään usein puhtaasti symbolisesti eräänlaisena varoituksena vaikeista ajoista, jotka jopa alitajunta o...[186 sanaa] Lue lisää unien tulkinta sumu.

Susi: Suden unet tuovat ajatukset usein ovelaisuuteen ja julmuuteen, ja ne symboloivat usein henkilöä, jota voidaan pitää epäl...[135 sanaa] Lue lisää unien tulkinta susi.

Suudelma: Unelma suudella ketään tai suudella ketään on erittäin yleinen tyyppi. Symbolismi, jonka tämäntyyppinen unelma usein tuo...[122 sanaa] Lue lisää unien tulkinta suudelma.

Suuremmat tai pienemmät aseet: Symbolinen merkitys suurempien tai pienempien aseiden unelmoinnissa liittyy usein jopa siihen, että alitajunta haluaa nä...[121 sanaa] Lue lisää unien tulkinta suuremmat tai pienemmät aseet.

Sydäninfarkti: Symbolinen merkitys sydänkohtauksista unelmoinnissa liittyy useimmiten ihmisen terveyteen ja jonkin verran luontaiseen h...[131 sanaa] Lue lisää unien tulkinta sydäninfarkti.

Synninpäästö: Symbolinen merkitys, kun unelmoidaan syntien anteeksiantamisesta tai vapautumisesta, on usein uskonnollinen. Vaikka et t...[131 sanaa] Lue lisää unien tulkinta synninpäästö.

Synnyttää lapsia: Lasten synnyttämisellä unelmilla on usein symbolinen merkitys siitä, että heillä on kyse uudestisyntymisestä, mutta niid...[158 sanaa] Lue lisää unien tulkinta synnyttää lapsia.

Syöpä: Unet syövästä voidaan usein nähdä erittäin epämiellyttävänä, olipa kyseessä itsensä tai jonkun läheisen henkilön, joille...[278 sanaa] Lue lisää unien tulkinta syöpä.

Unet alkaen T

Tähti: Tähtien tai tähteisen taivaan unien symbolinen merkitys liittyy usein uskoon, toivoon ja toiveeseen. Sisäisen olemuksens...[184 sanaa] Lue lisää unien tulkinta tähti.

Talo: Taloihin liittyvissä unissa on usein symboliikkaa, että kyse on itsestäsi, joten voit sanoa, että unessa oleva talo symb...[105 sanaa] Lue lisää unien tulkinta talo.

Tanssiaiset: Unissa, joissa käydään palloilla tai muilla suurilla tanssitapahtumilla, on usein eroottisia merkkejä ja ne voivat josku...[61 sanaa] Lue lisää unien tulkinta tanssiaiset.

Täysi laatikko: Symbolinen merkitys unelmoidessaan asioita täytetystä laatikosta on usein se, että kyseessä on itse itsesi, että jopa al...[87 sanaa] Lue lisää unien tulkinta täysi laatikko.

Teatteri: Unet, joissa vierailet teatterissa tai teatteriesityksessä, ovat usein kyseisestä yrityksestäsi tai toisin sanoen nykyis...[84 sanaa] Lue lisää unien tulkinta teatteri.

Teloitus: Unelmat teloituksesta tai kuolemantuomiosta ovat usein syyllisyyttä, koska tämä on ehdottoman ankarin rangaistus, jonka...[102 sanaa] Lue lisää unien tulkinta teloitus.

Timantti: Timantteihin liittyvien unelmien symbolinen merkitys on, että ne voidaan usein liittää puhtaasti pinnallisiin asioihin....[116 sanaa] Lue lisää unien tulkinta timantti.

Tuli: Palon unissa on usein tuhoa niiden symbolisena merkityksenä, ei aina negatiivisessa mielessä, mutta usein kyse on tuhoam...[167 sanaa] Lue lisää unien tulkinta tuli.

Tulva: Tulvien unilla on usein symbolinen yhteys, joka liittyy hyvin tunteisiin syvällä alitajuntaan. Unessa tämä voidaan ilmai...[115 sanaa] Lue lisää unien tulkinta tulva.

Tyhjä laatikko: Symbolinen merkitys unta tyhjästä tai tyhjästä laatikosta liittyy usein siihen, että sisäisin on läpikäynyt jonkinlaisen...[93 sanaa] Lue lisää unien tulkinta tyhjä laatikko.

Tyhjät pullot: Symbolinen merkitys tyhjistä pulloista unelmoinnissa liittyy usein taloudellisiin huolenaiheisiin, että jotain on ollut...[77 sanaa] Lue lisää unien tulkinta tyhjät pullot.

Unet alkaen U

Uinti: Unilla, joissa uitat, on usein vahva yhteys samanlaiseen uneen, jossa unet uimisesta, jossa symbolismi on usein samanlai...[93 sanaa] Lue lisää unien tulkinta uinti.

Ukkonen: Unet, joissa on voimakasta ukkosta, koskevat usein suhteita ja tuttavuuksia, ja taipumus negatiivisten tunteiden ja tapa...[69 sanaa] Lue lisää unien tulkinta ukkonen.

Uloste: Unet ulosteet (kakka) ovat usein symboliikkaa, että he pyrkivät eroon jostakin, usein tämä on jotain tunneista tai jänni...[127 sanaa] Lue lisää unien tulkinta uloste.

Unelma unessa: Unelmien symbolinen merkitys unissa, tai väärä herääminen, kuten sitä usein kutsutaan, liittyy usein tapahtumiin taustal...[128 sanaa] Lue lisää unien tulkinta unelma unessa.

Uskottomuus: Uskottomuuden unet ovat jotain, mikä on hyvin yleistä, sekä siitä, että petät rakastamasi että rakastamasi on uskottoma...[233 sanaa] Lue lisää unien tulkinta uskottomuus.

Unet alkaen V

Vähittäiskauppa: Symbolinen merkitys unelmoidessaan yrityksestä on usein resursseja tai valintojen tekemistä. Kyse voi olla tärkeän päätö...[76 sanaa] Lue lisää unien tulkinta vähittäiskauppa.

Väijytys: Hyökkäysunelmilla on usein erittäin vahva symbolinen yhteys pelkoihin pelkästään pahoinpitelystä tai muiden ihmisten yll...[231 sanaa] Lue lisää unien tulkinta väijytys.

Vanha ihminen: Symbolinen merkitys unelmille, joissa vanhat ihmiset ovat pääroolissa, ovat usein omien ikääntymistuntumien suhteen, nii...[184 sanaa] Lue lisää unien tulkinta vanha ihminen.

Varallisuus: Symbolinen merkitys unelmasta vauraudesta johtuu usein siitä, että ihmisen sisäisimpiin vaikutuksiin vaikuttaa ulkoinen...[137 sanaa] Lue lisää unien tulkinta varallisuus.

Vauvaikä: Vauvoja koskevat unet ovat hyvin yleisiä, mutta niitä voi myös olla melko vaikea tulkita sen mukaan, miltä unelma näyttä...[159 sanaa] Lue lisää unien tulkinta vauvaikä.

Velkoja: Velkojaan liittyvien unien symbolinen merkitys, usein silloin, kun henkilö on itse velkoja, liittyy usein luottamukseen....[154 sanaa] Lue lisää unien tulkinta velkoja.

Vene: Veneiden unelmien symbolinen merkitys liittyy monella tapaa autojen unelmiin, ja se voi ottaa huomioon sen, kuka oikeast...[130 sanaa] Lue lisää unien tulkinta vene.

Veri: Veren unet ovat useimmissa tapauksissa kielteisiä ja tarkoittavat yleensä tietyssä mielessä tappioita - taloudellisten e...[234 sanaa] Lue lisää unien tulkinta veri.

Verijuotikas: Verikalvojen unelmiin liittyvä symbolinen merkitys on usein se, että on jotain, joka huomaamatta sitä vie sinut ja kehos...[86 sanaa] Lue lisää unien tulkinta verijuotikas.

Vesi: Eri tyyppisillä unelmilla vedessä on usein symbolinen merkitys, että ne ilmaisevat nykyisen tunnetilamme, ainakin kun al...[174 sanaa] Lue lisää unien tulkinta vesi.

Viha: Unilla, joilla on inhoa, että todella inhoat jotakuta tai jotain, on usein symbolinen merkitys siitä, että olet todella...[87 sanaa] Lue lisää unien tulkinta viha.

Viinikellari: Symbolinen merkitys viinikellariin liittyvien unelmien suhteen löytyy usein tapahtumista kaukana ajasta, joiden liittyne...[143 sanaa] Lue lisää unien tulkinta viinikellari.

Viljelijä: Symbolisella merkityksellä viljelijöitä tai viljelijöitä koskevissa unissa on usein eläimiä ja luontoa, sillä ihmisellä...[141 sanaa] Lue lisää unien tulkinta viljelijä.

Voimakas tuuli: Symbolinen merkitys voimakkaiden tuulien unelmoinnissa liittyy usein todellisuuden voimakkaisiin emotionaalisiin ilmaisu...[114 sanaa] Lue lisää unien tulkinta voimakas tuuli.

Vuori ja jyrkänne: Vuorien ja kallioiden unet johtavat usein ajatuksiin symboleista, kuten hävittäjän tahto ja menestys. Mutta unien vuoris...[117 sanaa] Lue lisää unien tulkinta vuori ja jyrkänne.

Vuorikiipeily: Symbolinen merkitys unelmilla vuorikiipeilystä liittyy usein menestyksen tavoitteluun. Vuoristoihin ja korkeisiin huippu...[108 sanaa] Lue lisää unien tulkinta vuorikiipeily.

Unet alkaen Y

Yksinäisyys: Unelmat yksinäisyydestä erilaisissa ilmaisuissa on hyvin yleinen unelma, joka voi näyttää ja tuntua monin eri tavoin. Sy...[205 sanaa] Lue lisää unien tulkinta yksinäisyys.

Ylösnousemus: Ylösnousseiden ihmisten unet tai unelmat, joissa aikaisemmin kuollut henkilö on nyt elossa, ovat erittäin yleisiä unia -...[123 sanaa] Lue lisää unien tulkinta ylösnousemus.

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin