Päivän horoskooppi/ Unien tulkinta/Menettää hampaasi

Unien tulkinta menettää hampaasi - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta menettää hampaasi.

Unien tulkinta menettää hampaasi

Symbolinen merkitys

Unelmat hampaiden menetyksestä symboloivat usein omaa turvattomuutta tai voimattomuutta jonkin edessä. Saatat olla tilanne, jossa sinusta tuntuu erittäin epävarmalta tai voimattomalta, et ehkä tiedä, miten käsitellä sitä tai mitä sinulta odotetaan. Tätä symboloi sen menetys, jota muuten pidetään muuten usein staattisena, minkä ajatellaan usein olevan itsestään selvää, että ne ovat siellä suussa. Joskus unelma siitä, että menetät kaikki hampaasi, voidaan joskus tulkita olevan luontainen kuolemanpelko, että pelkäät yksinkertaisesti, että elämä alkaa kärsiä loppupuolella.

Ikääntymisen pelko

Toinen yleinen symboliikka, joka liittyy myös unelmiin hampaista, on se, miten ne liittyvät ikääntymiseen. Kun olemme lapsia, saamme maitohampaat, jotka sitten menetämme, kun ne korvataan pysyvillä hampaillamme. Sitten tulevat viisauden hampaat. Kun sitten vanhenemme, menetämme joskus jopa pysyvät hampaat. Ahdistavat unet hampaiden menettämisestä voivat siten joskus liittyä eräänlaiseen pelkoon tai ahdistukseen, joka liittyy ikääntymiseen. Ehkä kehossasi on viime aikoina tapahtunut jotain, joka on tehnyt alitajuntasi tietoisemmaksi iän vaikutuksista.

Käsittämättömät tapahtumat

Sitten on myös käsitys, että hampaita käytetään, kun syömme ruokaa, ilman hampaita emme voi jauhaa ruokaa niin, että se voidaan niellä ja lopulta sulaa. Siksi emme voi imeä ravintoa, tai kuten tämä symboliikka merkitsee, emme voi absorboida tietoa tai käsitellä ja kääntää ulkomaailman vaikutelmia. Tapahtuuko ympärilläsi asioita, joita sinulla on vaikea ymmärtää?

Unelmoi, jos menetät ylemmät etuhampaat

Unet, joissa menetät ylemmät etuhampaasi, voivat yleensä ilmoittaa, että on jotain, josta tajuton taso huolehtii. Tämän seurauksena tunnet olosi normaalia heikommaksi, mikä johtaa epävarmuuteen. Herätystilassa tämä voi ilmetä heikentyneenä itsetuntoina ja näkemyksinä ruumiista ja ulkonäöstä.

Unelmoi, jos menetät koiran

Unet, joissa menetät yhden kulmahampaista, edustavat usein fyysistä heikkoutta, mitä enemmän kulmahampaita menetetään, sitä vahvempi heikkous on. Kulmahampaat edustavat yleensä voimaa, ja niiden tulisi pystyä pureskelemaan ja käsittelemään raakinta ja kovinta lihaa. Koiran hampaiden menettäminen tarkoittaa, että menetät myös voimaa, mikä voi herättää haavoittuvuuden, pelon ja heikkouden tunteita.

Unelmoi, kun hampaat ovat löysät

Unet, joissa unelmoidaan, että hampaat ovat löysät, voivat usein liittyä itseluottamuksen puutteeseen. Löysät hampaat juoruttavat sisäisestä heikkoudesta ja epävarmuudesta käyttäytymisensä suhteen ja siitä, mitä muut ajattelevat.

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-10-01

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning tappa tänder 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin