Tämä sivu sisältää mainoslinkit: Rahalaitos
 
Päivän horoskooppi/ Unien tulkinta/Menettää hampaasi

Unien tulkinta menettää hampaasi

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta menettää hampaasi.

Symbolinen merkitys

Unet hammasmenetyksestä ovat jotain, joka usein symboloi heidän omaa epävarmuuttaan tai voimattomuuttaan ennen jotain. Voi olla tilanne, josta sinusta tuntuu erittäin turvaton tai voimaton, et ehkä tiedä kuinka käsitellä sitä tai mitä sinulta odotetaan. Tätä symboloi menettää jotain, jota pidetään usein staattisena, jonka ajatellaan usein olevan itsestään selvää, että he ovat siellä suussa. Unelma kaikkien hammasten menetyksestä voidaan joskus tulkita siten, että sillä on luontainen kuoleman ahdistus, että pelkäät yksinkertaisesti, että elämä alkaa loppua.

ikääntymisen pelko

Toinen yleinen symboliikka, joka liittyy myös hampaiden unelmiin, on se, kuinka nämä kytketään ikääntymiseen. Kun olemme lapsia, saamme maidon hampaat, jotka sitten häviämme, kun ne korvataan pysyvillä hampaillamme. Sitten tulee viisauden hampaat. Vanhetessamme menetämme joskus pysyvät hampaat. Ahdistuneet unelmat hammasten menetyksestä voivat siksi joskus liittyä jonkinlaiseen pelkoon tai ahdistukseen, jolla on yhteys ikääntymiseen. Ehkä kehossa on viime aikoina tapahtunut jotain, joka on antanut alitajuntaan tietoisemman ikän vaikutuksista.

käsittämättömät tapahtumat

Sitten on myös näkökulma siihen, että hampaita käytetään syöessään ruokaa. Ilman hampaita emme voi jauhaa ruokaa niin, että se voidaan niellä ja lopulta sulattaa. Joten emme voi absorboida ravintoa, tai kuten tämä symbolismi viittaa, emme voi vastaanottaa tietoa tai käsitellä ja kääntää vaikutelmia ulkomaailmasta. Onko ympäristössä tapahtumassa asioita, joita sinun on vaikea ymmärtää?

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-01-20

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning tappa tänder 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin