kiinalainen astrologia ja 12 petoa

Astrologia on erittäin suuri Kiinassa. Kuitenkaan kuukausi ei kerro sinulle, kuinka olet ihmisenä, vaan vuosi, jolloin olet syntynyt. Kiinalaisessa astrologiassa kiertää kaksitoista eläintä ja puhuu siitä, miten olet ihmisenä.

Lasten odottamista on tavallista odottaa tiettyyn vuoteen, jolloin uskot niin vahvasti, että se vaikuttaa elämääsi. Esimerkiksi lohikäärmeen vuosi on vuosi, jolloin suurin osa lapsista syntyy.

kiinalaiset horoskoopit

Aivan kuten astrologiassa, johon olemme tottuneet, myös kiinalaisessa astrologiassa on horoskooppeja. Nämä horoskoopit asetetaan kuitenkin yleensä yleishoroskoopeiksi ympäri vuoden, ja niillä on yleisempi luonne. Lue kiinan horoskooppi 2023 ja kiinan horoskooppi 2022.

Legendat kahdestatoista eläimestä

Kahdentoista eläintä ei valita satunnaisesti, mutta niiden valinnasta on kaksi suurta legendaa. Ensimmäisessä legendassa eläimet itse kilpailevat saadakseen paikan kalenterissa.

Legendan mukaan et voinut mitata aikaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi luodaan kiinalainen kalenteri. Jade-keisari ilmoitti sitten kilpailun, jossa joen ylittäviä eläimiä kunnioitetaan omalla vuodella kalenterissa.

Kilpailun legenda

Kaikki eläimet halusivat tietysti paikan kalenterista, mikä aiheutti nopeasti ristiriitoja ja kilpailu aloitettiin.

Kissa ja rotta, jotka ovat aina olleet hyviä ystäviä, tajusivat, etteivät ne voineet uida poikki. Siksi he menivät yhdessä ja suostuttelivat härän antamaan heidän ratsastaa härän selällä.

Juuri ennen kuin he saapuivat maahan, rotta pani kissan jokeen ja hyppäsi maihin härän edessä. Tämä tarkoitti sitä, että rotta otti ensimmäisen ja tuli ensimmäiseksi, sonni toiseksi ja kissa kellui pois. Kissa ei siis saanut sijaintia kalenterissa, minkä vuoksi kissat ja rotat eivät vieläkään ole samaa mieltä.

Fyysisen voimansa ansiosta tiikeri pystyi uimaan nopeasti joen yli ja tuli kolmanneksi. Kani sai neljännen sijan hyppäämällä joen yli kivien ja tukkien kautta.

Lohikäärme käytti siipiään, lensi joen yli ja saavutti viidennen sijan. Jade-keisari oli kuitenkin hämmästynyt siitä, että lohikäärme ei lentänyt heti yli ja saavutti ensimmäisen sijan. Lohikäärme vastasi, että hän onnistui estämään kuivuuden joen varrella ja puhalsi voimakkailla keuhkoillaan kaniin, joka istui tukissa, ennen kuin ajatteli itseään.

Käärme ui joen yli vierekkäin hevosen kanssa. Juuri ennen laskeutumista käärme onnistui pelottamaan hevosen ja otti kotiin kuudennen sijan, kun hevonen tuli seitsemänneksi.

Vuohi, apina ja kukko tekivät yhteistyötä ylittäessään lautalle. Näistä kolmesta tuli siten kilpailussa kahdeksan, yhdeksän ja kymmenen.

Keisarin yllätykseksi koira tuli uimaan paikalleen yksitoista. Aivan kuten tiikeri, koira voi uida ilman ongelmia. Koira oli kuitenkin leikkinyt ja likaantunut, ja jotta se ei saastuttaisi jokea, hän kävi kylvyssä läheisessä lampessa ennen uintia.

Koiran jälkeen aika kului ja keisari oli juuri päättämässä kilpailua, kun joesta kuului outoja ääniä. Nurruva sika tuli uimaan rantaan.

Se, että se kesti niin kauan, johtui sian nälkäisyydestä ja lopettamisesta syömiseen ennen uintia. Sika mitattiin ja nukutti ennen kuin hän ui yli ottaakseen viimeisen sijan, kahdestoista.

Legenda Buddhan uudesta vuodesta

Toinen legenda on, että Buddha kutsui kaikki eläimet juhlimaan kiinalaista uutta vuotta. Vain kaksitoista eläintä ilmestyi. Näistä tuli siten osa kiinalaista kalenteria siinä järjestyksessä, jossa he saapuivat juhliin.

Tietoja eläimistä ja persoonallisuudesta

Syntymävuosi kertoo sinulle, mikä eläin olet. Jos noudatat kiinalaista kalenteria, jos olet syntynyt tammikuussa tai helmikuussa, voit kuulua edellisen eläimen vuoteen.

Syntymävuosi kertoo paljon persoonallisuudestasi, mihin ammatteihin sovit ja kuinka olet kumppanina. Samanlainen kuin länsimaiden usko horoskooppimerkkeihin.

Rotta

Rotta tunnetaan viehätyksestään, kekseliäisyydestään ja kyvystään selviytyä. Rotta on temperamenttinen ja helppo suuttua, mutta osoittaa usein tasapainoista puolta ulospäin. Rotta näyttää usein pedanttiselta ja levottomalta.

Rotta on taloudellinen ja ahneuden partaalla. Rotta tykkää kuitenkin ilmestyä ja haluaa tehdä vaikutuksen, mikä voi johtaa siihen, että rotta elää säästöjään osoittamaan rintamaa.

Rakkauden edessä rotta on hyvin omistautunut. Rotta arvostaa yritystä ja rakkautta erittäin hyvin, mikä tarkoittaa, että rotta voi helposti tuntea olevansa yksin. Rotalla on usein vähän läheisiä ystäviä, koska se on täynnä rakkautta.

ollaksesi rotta, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032 jne.

Rotan symboli ja kiinalainen merkki kiinalaisessa astrologissa ja kiinalaisessa horoskoopissa.

Härkä

Härällä on harvinainen kyky rakentaa luottamusta ja se saa ympäristön tuntumaan hyvältä. Härkä on erittäin ahkera, itsepäinen ja päättäväinen. Tämän yhdistelmän ansiosta härkä sopii täydellisesti johtotehtäviin.

Härkä on luonteeltaan hyvin rauhallinen ja harmoninen, mikä voi kuitenkin antaa viileän vaikutelman suhteista, koska ne eivät usein anna voimakkaita reaktioita. Kuitenkin, kun härkä suuttuu, se voi syttyä nopeasti ja muuttua pikkumaiseksi.

Härkiä on helppo saada ystäviksi ja suhteiksi. Härkä on enemmän realisti kuin romanttinen. Tämä tarkoittaa, että härkä tuntee usein voimakkaita velvollisuuksia suhteissaan.

Ollaksesi härkä, sinun on oltava syntynyt jollakin vuosina 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki härälle kiinalaisen astrologissa ja kiinalaisen horoskoopin sisällä.

Tiikerit

Tiikerit ovat vahvoja, seikkailunhaluisia ja yritteliäitä. Tiikerit ovat intohimoisia ja haluavat ottaa riskejä, koska he unohtavat helposti miettiä ennen kuin toimivat. Tiikerit menestyvät johtajina ja heillä on vaikeuksia hallita muita yrittäjiä.

Tiikerivuonna syntyneillä kavereilla sanotaan olevan kaikki mahdollisuudet tulla hallitsijoiksi. Tiikeri sopii hyvin myös vaarallisissa urheilulajeissa.

Riittävän ristiriitaiset tiikerit eivät halua tehdä päätöksiä. Tämä johtaa usein siihen, että tiikerit lykkäävät asioita helposti.

Tiikeri osoittaa intohimonsa ja kiintymyksensä suhteissa. Nuorena rakkauden nälkä voi helposti hukuttaa, mutta iän myötä tiikerit kehittävät kurinalaisuuttaan.

Jotta voisit olla tiikeri, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034 jne.

Tiikerisymboli ja kiinalainen merkki kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Kanit

Kani on mukava ja järkevä. Kanilla on usein monia ystäviä, vaikka se näyttääkin ujo. Kani tunnetaan kiinni sanastaan ​​ja on uskollinen ystävä.

Kani muuttuu helposti liian sentimentaaliseksi ja voi tuntua hyvin pinnalliselta. Kanit ovat luonteeltaan onnekkaita ja erittäin taloudellisia.

Ihmissuhteissa kanin herkkyys voi johtaa epärealistisiin odotuksiin kumppanilta.

Ollaksesi kani, sinun on oltava syntynyt milloin tahansa vuosina 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki kanille kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Lohikäärme

Lohikäärme on rohkea, ymmärtäväinen, hengellinen ja rehellinen. Lohikäärmettä pidetään suotuisana merkkinä, joka on siunattu ja edustaa pitkää elämää. Lohikäärme rakastaa imartelua, mutta on erittäin huono käsittelemään rahojaan.

Lohikäärme on optimaalinen kumppani niin kauan kuin olet uskollinen. Lohikäärmeillä on sitä vastoin usein vaikea solmia avioliitto.

Jotta voit olla lohikäärme, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036 jne.

Lohikäärmesymboli ja kiinalainen merkki kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Käärme

Käärme on toivoton romanttinen ja luottaa vahvaan intuitioonsa. Heidän suoliston tunne on suurempi kuin muiden arvot. Heidän taipumus filosofoida tekee käärmeestä hitaan päätöksentekijän. Käärme on hyvin hengellisesti valmis.

Vaikka käärme on romanttinen, se on hyvin valikoiva, jonka kanssa se päästää sulkeutumaan. Heidän turhamaisuutensa voi aiheuttaa erimielisyyksiä suhteissa.

Ollaksesi käärme, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki käärmeelle kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Hevonen

Hevonen on ahkera, sosiaalinen ja tykkää ottaa vastuuta. Rakastussuhteiden lisäksi hevonen asettaa itsensä etusijalle. Hevonen on hyvä päätöksenteossa, mutta jos on jotain, joka ei kiinnosta hevosta, se osoittaa selvästi, että se ei välitä.

Hevonen rakastaa juhlia ja seurustelua muiden kanssa. He ovat myös luonteeltaan erittäin anteliaita, mutta heillä on hyvät näkymät talouteen.

Hevonen rakastaa sydämestään. Tämä johtaa usein siihen, että rakastunut hevonen unohtaa itsensä suhteessa, jopa työ voi kärsiä.

Jotta voisit olla hevonen, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki kiireellisyydestä kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Saada

Vuohi tunnetaan viehättävänä pessimistinä. Vuohi on helposti huolissaan pienistä asioista, ei halua olla päärooleissa ja näyttää usein epävarmalta.

Vuohi on hyvin tunnepitoinen ja seuraa yleensä sydäntäsi aivojen sijaan. Heidän voimakas myötätuntonsa saa heidät usein harjoittamaan hyväntekeväisyyttä pyytämättä vahvistusta.

Suhteissa vuohet antavat paljon kumppanilleen, mutta usein odottavat saavansa vielä enemmän vastineeksi. Vuohi haluaa olla hyvin hoidettu.

Ollaksesi vuohi, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki vuohelle kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Apina

Apina on erittäin älykäs ja suosittu ympäristössään. Apina on monipuolinen ja sopii siksi useimpiin piireihin ja useimpiin ammatteihin. Apina menestyy usein, kun se on ymmärtänyt intohimonsa. Apina on erittäin luettu ja pysyy ajan tasalla, mutta voi tuntua pitkittyvän tiedon jakamisen yhteydessä.

Apina pelkää kovasti itsenäisyytensä menettämistä, ja siksi sen voi olla vaikea sitoutua. Jos apina tuntee olevansa lukittu suhteeseen, se voi helposti alkaa etsiä onnea muualta.

Ollaksesi apina, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040 jne.

Apinasymboli ja kiinalainen merkki kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Kukko

Kukko on hyvin ylpeä itsestään, ja hänet voidaan helposti pitää besserwisserinä. Kukot haluavat työskennellä, mutta niillä on taipumus yliarvioida omat kykynsä ja ottaa liian vaikeita tehtäviä. Tämä johtaa suureen pettymykseen, jos he epäonnistuvat jossakin.

Ulkonäkö on erittäin tärkeä kukolle, joka haluaa keuliminen. Ihmiset ovat yleensä kiinnostuneita kukon merkissä syntyneistä ihmisistä, mikä sopii kukolle täydellisesti, joka aina ajattelee tekevänsä oikein ja on hieman itsekäs.

Kukko on hyvin päättäväinen ja sanoo mitä ajattelee. Tämä tarkoittaa, että kukko ei sovi herkkien ihmisten kanssa. Kukko kukoistaa suhteissa, joissa hänen kumppaninsa on vahvistanut sen.

Jotta voisit olla kukko, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki kukolle kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Koira

Koira on erittäin uskollinen ja tunnollinen. Voit luottaa siihen, että koira pitää salaisuutesi ja herättää siten suurta luottamusta. Koira voi kuitenkin helposti vaikuttaa varautuneelta ja etsiä usein virheitä muilta ihmisiltä. Lisäksi koira ei pidä kylmästä puheesta eikä häiritse juoruja.

Koira on erittäin luotettava, mutta hänen on vaikea luottaa muihin. Tämän vuoksi koiran on vaikea olla haavoittuva kumppanin kanssa.

Ollaksesi koira, sinun on oltava syntynyt mistä tahansa vuodesta 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki koiralle kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.

Sika

Sika on erittäin rakastava, suvaitsevainen ja rohkea. Sika ei halua häiritä muita ongelmillaan. Aluksi sika voi näyttää ujo, mutta sen luomat ystävyyssuhteet kestävät yleensä eliniän. Sika tykkää hyvästä elämästä eikä säästele arjen ylellisyydestä.

Sika pyrkii pitkäaikaisiin suhteisiin. Sika on omistautunut kumppani, joka sivuuttaa helposti kumppaninsa viat ja puutteet. He ovat usein erittäin tyytyväisiä siihen, mitä heillä on.

Ollaksesi sika, sinun on oltava syntynyt millä tahansa vuosina 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043 jne.

Symboli ja kiinalainen merkki sialle kiinalaisessa astrologiassa ja kiinalaisissa horoskoopeissa.
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin