Kiinalainen horoskooppi 2023 - Kanin vuosi (vesi)

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on kanin vuosi tai tarkemmin sanottuna vesikanin vuosi. Kiinalainen uusivuosi alkaa 22. tammikuuta 2023 ja kestää 9. helmikuuta 2024 asti. Kani on neljäs kiinalaisen astrologian kahdestatoista merkistä: rotta, härkä, tiikeri, kani, lohikäärme, käärme, Hevonen, vuohi, apina, kukko, koira ja sika. Edellinen vuosi (2022) oli tiikerin (veden) vuosi ja seuraava vuosi (2024) on lohikäärmeen vuosi. Voit vapaasti lukea lisää kiinalaisesta astrologiasta ja selvittää, mihin merkkiin kuulut kiinalaista astrologiaa käsitteleviltä sivuiltamme.

Kiinalaisen horoskoopin mukaan Kanin vuosi 2023 tulee olemaan rauhallinen vuosi, mikä on ehdottomasti tervetullutta sitä edeltäneen hieman vakavamman ja kuumemman tiikerin vuoden jälkeen. Tarvitsemme maailmana vain vähän rauhallisempaa ja rauhallisempaa olemassaoloa, jotta voimme parantaa haavat, jotka ovat syntyneet sen jälkeen, kun jouduimme sietämään sitä, jolle olimme alttiina edellisenä tiikerivuotena. Maukkuus ja hienostuneisuus voittaa kaiken muun, ja ihmiset ymmärtävät, että arvovalta on tärkeämpää kuin valta.

Mutta on myös tärkeää, että ymmärrämme ja otamme sydämellämme, että kanin vuosi on myös aikaa, jolloin pitää pysyä kurissa eikä olla laiska. Kani nimittäin pyrkii toisinaan vaikuttamaan niihin ihmisiin, joita lohduttaa, vaikka he eivät sitä oikeasti tarvitsekaan, mikä voi saada heidät unohtamaan oman vastuunsa arvon. Sinun tulee myös yrittää olla viivyttelemättä ja lykätä asioita, joista et pidä.

Mitä Jäniksen vuosi merkitsee meille?

Kiinalaisessa kulttuurissa kania pidetään onnekkaimpana horoskoopin kahdestatoista eläimestä. Se tarkoittaa myös anteeksiantoa, armoa ja kauneutta. Kanin vuonna syntyneet ovat usein rauhallisia ja harmonisia. Heillä on tapana välttää tappelua ja riitelyä niin paljon kuin mahdollista, he ovat myös erittäin luovia ja heillä on usein se, mitä yleensä pidetään hyvänä makuna.

Mitkä ovat onnekkaimmat horoskooppimerkit vuonna 2023

Kolme onnellisinta horoskooppimerkkiä ovat vuohi, sika ja koira. Näillä kolmella merkillä on kohta yksi elämänsä parhaista vuosista. Kanivuonna 2023 Vuohi, Possu ja Koira kokee paljon hyvää talouteen, työhön, uraan ja muihin asiaan liittyviin asioihin.

Perinteisesti kukot ovat usein kanin vihollisia, joten kiinalaisessa astrologiassa yleensä sanotaan, että kukon merkissä syntyneiden tulee olla varovaisia ​​kanin vuoden aikana. Ja jos he haluavat kokea onnea, heidän tulee pyrkiä ja työskennellä lujasti pystyäkseen anastamaan sen. On myös suositeltavaa, että kukko käyttää Feng Shuia välttääkseen onnettomuuden ja sairauden.

Onnensymbolit kanin vuonna 2023

Ura kanin vuonna 2023

Kanin merkki yhdistetään usein neuvottelemiseen, varovaisuuteen, kauneuteen, luovuuteen ja taloudelliseen vastuuseen. Klassisessa tarinassa 12 eläimestä, jotka ylittävät joen, Kania auttoi lohikäärme, ja lohikäärmevuonna syntyneistä on suuri apu nyt kanin vuonna. On myös tärkeää muistaa, että kani ylitti melkein koko joen omillaan, ja tämä on todellakin hyvin kuvaava, kuinka kanit yrittävät auttaa itseään saavuttamaan suuria asioita vuonna 2023.

Kani kuvataan myös yleensä rauhallisena ja karismaattisena, ja siksi on äärimmäisen tärkeää olla yhteydessä siihen, mitä sinun tarvitsee tietää menestyäksesi ja tehdäksesi hyviä päätöksiä tulevana vuonna. Kani tunnetaan myös ovelana puhujana, joten hyvää kommunikaatiota vaativat työt ja harrastukset (kuten kirjoittaminen, terapia, opetus ja muut luovat alat) sopivat Kaneille parhaiten ja auttavat heitä kasvamaan vuonna 2023.

Taloutta kanin vuonna 2023

Kani tunnetaan hyvästä rahanhoidosta, mikä voi tarkoittaa, että vuoden aikana koet varallisuutta ja vaurautta taloudellisessa tilanteessasi. Kaiken kaikkiaan tulet toimeen ilman turhaa vaivaa, joten vanha motto "Työskentele fiksummin, ei kovemmin" on asia, joka on pidettävä mielessä kaikessa raha-asioissa vuonna 2023.

Rakkautta kanin vuonna 2023

Kanin vuosi on vuosi, joka rohkaisee pitkäaikaisiin ihmissuhteisiin, etenkin silloin, kun tunneongelmat eivät ole yleisiä. Tämä on hyvä vuosi vahvistaa ja rakentaa uudelleen ihmissuhteita. Koiran, sian tai vuohen vuonna syntyneet ihmiset menestyvät vuoden aikana eniten rakkaudessa ja todellakin kaikessa romanttisessa. Roosters and Dragonsin näkymät ovat kuitenkin paljon vähemmän positiiviset.

Onko Kanin vuosi 2023 hyvä vuosi saada vauva?

Kiinalaisen astrologian tutkijoiden mukaan Kanin vuosi 2023 on hyvä vuosi saada lapsia. Kiinan horoskooppi sanoo, että suurimmat mahdollisuudet tulla raskaaksi ovat heinäkuussa ja suurimmat mahdollisuudet tytön hedelmöittymiseen huhtikuussa.

Enemmänkin kanin vuonna syntyneille

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin