Tämä sivu sisältää mainoslinkit: Match.com, Kilpailu.fi
 

Päivän horoskooppi Leijona - 29 lokakuu 2020

Stjärntecknet Leijona Alla löytyy nykypäivän horoskooppi tänään torstai 29 lokakuu 2020 tähtimerkin Leijona. Älä unohda päivän onnekas numero Leijona hieman kauemmas sivulle!

Työ, Talous & Terveys Leijona | 29/10-2020

Työssä on tietty riski, että et pysty suorittamaan tehtäviäsi tänään. Oikealla prioriteetillä ja pienellä sitoutumisella tämä voidaan kuitenkin torjua. Taloudellisuutesi suhteen näyttää sinulle tänään loistavan mahdollisuuden. Yritä pitää silmäsi auki ja tarttua suureen mahdollisuuteen, jota olet todennäköisesti odottanut jonkin aikaa. Terveesi suhteen tunnet olosi tänään normaaliksi. Olisi oikeastaan ​​aika hyvää, jos aloitat yrittää siirtyä hieman enemmän.

Rakkaus, Ystävyys & Onni Leijona | 29/10-2020

Rakkauselämän suhteen olet tällä hetkellä tyytyväinen siihen, että suhde vanhaan liekkiin näyttää palautuneen normaaliksi. Voi myös olla, että nuorempi henkilö, mahdollisesti skorpioni, osoittaa sinulle suurta huomiota. Suhteiden suhteen keskitytään juuri nyt perheeseen ja kotiin, ja aika sopii todella hyvin tulevien tapahtumien suunnitteluun ja keskusteluun. Kun tulee sinun vuorosi, se ei valitettavasti tee paljon hädästä tänään. Se mitä huomaat, koskee vain pieniä asioita.

Kaipaatko rakkautta?

Jos kaipaat aktiivisesti ja etsit rakkautta, Match.com on loistava paikka aloittaa etsintä, johon voi myös liittyä täysin ilmaiseksi.

Kilpaile ilmaiseksi 1000€

Jos haluat osallistua ja kilpailla ilmaiseksi 1000 eurolla, suosittelemme Kilpailu.fi, jolla on aina täysin ilmaisia ​​kilpailuja. Voit yleensä voittaa kaiken lahjakorteista uusimpiin matkapuhelimiin.

Tänään onnekas numero Leijona | 29/10-2020

Alla löytyy nykypäivän onnekas numero tähteä Leijona. Leijona onnellisuus määräytyy taivaankappaleen himlakroppen Aurinko sijainnin perusteella, mikä arkipäivä on (nykyään se on torstai) ja mikä vuosipäivä on juuri nyt (nykyään 302 päivä on 366). Luulenumeroiden kokonaismäärä yhdelle päivälle voi vaihdella välillä 1-5, joten kukin yksilöllinen onnekas numero voi vaihdella 1 stä 99 een.

7, 10, 16, 41, 43

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: dagens horoskop Lejonet 🇸🇪

Yleistä tähti-merkki Leijona

Leijona henkilöksi

Leijona voimat
Itseluottamus, anteliaisuus ja luovuus
Leijona heikkoudet
Voi olla ylimielinen ja turhamaisuus
Leijona elämän tarpeet
Muiden ihailemaan
Leijona perusasenne elämään
Kiinteä
Leijona paras viikonpäivä
Sunnuntai
Leijona paras väri
Kkeltainen

Zodiac Data Leijona

Ajanjakso
23 heinäkuu - 22 elokuu
Latinankielinen nimi
Leo
Taivaankappaleen hallinta
Aurinko
Leijona elementti
Tulipalo
positiivinen - extrovertti - maskuliininen
Leijona emoji

Sitten olet Leijona

Horoskooppimerkki leijona on latinaksi kutsuttu leo ​​ja kattaa ajanjakson 23. heinäkuuta - 22. elokuuta. Leijona on sinänsä symbolinen kuva kuninkaallisesta hallitsemisesta ja voimasta, ja luonteeltaan leijona on voimakas johtajahahmo, jolla on vahva eheys.

Rakasta huomiota

Ei ole ihme, että aurinko on leijonan oikea elementti ja leijona rakastaa huomiota sekä olla muiden ihailun kohde. Leijonasta tulee usein keskeinen hahmo sekä sosiaalisissa että puhtaasti ammatillisissa tilanteissa ja tilanteissa. Monet voimakkaat ja määrätietoiset leijonat ovat tärkeillä ja vastuullisilla tehtävillä, jotka vaativat hyvää suunnittelutaitoa.

on voimakasta tahtoa ja voi täristyä

Leijona voi sekä ravistaa että nauttia, koska leijonalla ei ole mitään ongelmaa kertoa tarvittaessa tai pystyä rentoutumaan, kun heille annetaan mahdollisuus. Tämä antelias, vahva tahtoinen ja ylpeä hahmo viihtyy huomiossa ja voi olla hiukan turhaa.

Välittävä ja uskollinen

Leijona arvostaa tyyliä ja laatua ja odottaa, että sitä kohdellaan kunnioittavasti. Tyytymätön leijona, jota ei saa nähdä ja kuulla, voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia. Sisimmäisensä pallo, leijona on uskollinen ja välittävä.

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin