Kiinan horoskooppi 2021 - Härän (metallin) vuosi

Kiinan eläinradan mukaan vuosi 2021 on härän vuosi. Kiinalainen uusi vuosi alkaa 12. helmikuuta ja kestää 31. tammikuuta 2022. Härkä on toinen Kiinan eläinradan kahdestatoista eläimestä: rotta, härkä, tiikeri, kani, lohikäärme, käärme, hevonen, vuohi, apina, kukko, koira ja sika. Edellinen vuosi (2020) oli rotan (metalli) ja seuraava vuosi (2022) tiikerin (vesi) vuosi. Lue lisää kiinalaisesta astrologiasta ja selvitä, mihin hahmoon kuulut sivuiltamme kiinalainen astrologia.

Härkä kuuluu kiinalaisen astrologian vuosiin 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2023 jne.

Kiinan horoskooppi 2021 härän vuosi

Winter vector created by freepik - www.freepik.com

Yleiset tunteet härästä vuonna 2021

Tämän vuoden pääpiirre on, että se tulee olemaan menestyvä vuosi ja täydellinen vuosi keskittyä suhteisiin. Itse asiassa puhumattakaan ystävyydestä tai rakkaussuhteista.

Härkä on ahkera ja metodinen

Kiinalaisessa astrologiassa härkä nähdään usein ahkera ja hyvin metodinen. Tämän seurauksena vuosi 2021 tulee olemaan kovan työn vuosi, ja erityisesti rahan ja vaurauden kaltaisissa asioissa menestyvät merkit koetaan erityisesti. He voivat myös ponnistella enemmän kuin muut.

2021 on metallivuosi

Koska kyseinen vuosi on metallivuosi, itse asiassa sarjan toinen, vuoden 2021 merkittävä väri on valkoinen. Valkoisen lisäksi on myös muita tärkeitä värejä, nimittäin onnekkaita värejä, jotka yleensä liittyvät härään: keltainen ja vihreä. Nämä ovat värejä, jotka Feng shuissa houkuttelevat menestystä ja vaurautta. Voit lisätä onnellisuusmahdollisuuksiasi käyttämällä metallista valmistettuja lisävarusteita.

Vuosi on täynnä harmoniaa ja järjestystä

Härän vuonna 2021 ei todennäköisesti tapahdu katastrofaalisia tai äärimmäisiä tapahtumia. Pikemminkin vuosi on todennäköisesti täynnä talouden elpymistä tai sellaisten asioiden vakiinnuttamista, jotka on voitu laiminlyödä tai hajottaa.

Härkä-vuosi 2021 on myös täydellinen vuosi yrittää luoda järjestystä perhe-elämässä, mikä vahvistaa sitä tosiasiaa, että jos perhe-elämä on ilo, suurin osa muista asioista sujuu suunnitellusti.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että vuosi 2021 tulee olemaan ongelmanratkaisun vuosi, mutta se vaatii jonkin verran kurinalaisuutta ja ylimääräisiä ponnisteluja ajan järjestämisessä ja hyödyntämisessä.

Onnekkaat symbolit vuonna 2021

Erityisen onnellisen merkkejä vuonna 2021

Rotta vuonna 2021

Rotan vuonna syntyneille ihmisille härkävuosi 2021 on erittäin tärkeä vuosi henkilökohtaisten suhteiden suhteen, odotettavissa on suuri menestys ja suuri optimismi.

Mato vuonna 2021

Härän vuonna 2021 käärmeen merkissä syntyneet voivat luottaa siihen, että he voivat lopulta löytää vastauksia käärmettä pitkään vaivanneisiin henkilökohtaisiin kysymyksiin ja ajatuksiin. Mikä voi johtaa siihen, mitä he haluavat syvällä, voi tulla totta.

Käärmeille annetaan myös mahdollisuus olla tärkeitä ja hyviä ystäviä ja toimia inspiraationa ympäröiville ihmisille.

Hevonen vuonna 2021

Hevosen merkissä syntyneille ihmisille vuosi 2021 sonni on erittäin tärkeä unelmien ja toiveiden sekä henkilökohtaisten suhteiden suhteen. Vuosi tarjoaa ylimääräistä energiaa ja uusia ideoita, kun taas ystävät ja perheenjäsenet ovat hyödyllisiä ja tarjoavat apua hevosen suunnittelemissa suunnitelmissa.

Optimismi on todella huipulla hevoselle härän vuonna 2021 samoin kuin muiden ihmisten itseluottamus ja usko. Tämä on tärkeä osa vuoden aikana laadittavien suunnitelmien onnistumista.

Apina vuonna 2021

Vaikka et uskoisi sitä, sonnien vuosi 2021 on erittäin tärkeä apinan merkissä syntyneille ihmisille. Tämä johtuu siitä, että vuosi tarjoaa mahdollisuuden löytää vastauksia intiimiin kysymyksiin, jotka ovat huolestuttaneet apinaa pitkään. Se edistää sisäistä tasapainoa ja uusia oivalluksia tulevaisuuden tarjonnasta.

Sika vuonna 2021

Härän vuonna 2021 näyttää siltä, ​​että sian merkissä syntyneet ihmiset menestyvät hyvin rahassa. Varsinkin kun on kyse uusista tulovirroista, mutta myös investoinneista.

Ura ja onnellisuus vuonna 2021

Härkä vuonna 2021 tuo menestystä urallaan ja liiketoiminnassa yleensä sekä onnea ja vaurautta kaikille merkkeille. Paljon siksi, että härän vuoteen 2021 vaikuttaa metallielementti, aivan kuten rotan vuosi 2020.

Ennen kaikkea tämä erottuu siinä muodossa, että uudet mahdollisuudet avautuvat uran suhteen, joten on tärkeää, ettet ahdistuneisuus tai negatiiviset ajatukset vaikuta tämän päätöksentekoon.

Vuoden aikana useimmille hahmoille saattaa aiheutua joitain ongelmia, mutta menestys ja onnellisuus ovat mahdollisia kaikille, kunhan he ovat joustavia ja valmiita mihin tahansa.

Ennen kaikkea lohikäärmeen merkissä syntyneet voivat nauttia suurista eduista, kunhan he ovat valmiita hyödyntämään syntyviä mahdollisuuksia. Heidän on kuitenkin oltava valppaina, jotta asiat eivät pääse käsistä.

Monilla tiikeri- tai kaninvuosina syntyneillä on mahdollisuus löytää uusia tulolähteitä, mikä voi johtaa parempaan taloudelliseen asemaan.

Vuohet, jotka ovat aktiivisia itsenäisinä ammatinharjoittajina, voivat nauttia uusista ideoista ja tavoitteista, jotka voivat parantaa heidän liiketoimintaansa paitsi taloudellisesti myös organisatorisesti.

Rakkaus vuonna 2021

Kun on kyse rakkaudesta, härän vuosi 2021 on todella upea! Jos olet ajatellut perheen perustamista vieressäsi olevan henkilön kanssa, niin tämä vuosi voi olla ihanteellinen vuosi tehdä juuri tämä. Jos olet naimaton, voit valmistautua tapaamaan sielunkumppaninsa tänä vuonna.

Bonuksena näyttää myös siltä, ​​että kaikilla härän vuonna 2021 solmituilla avioliitoilla on hyvät mahdollisuudet olla pitkäaikaisia ​​ja erittäin onnellisia.

Apinan merkissä syntyneiden ihmisten on kuitenkin oltava valppaana, koska heidän impulsiivisuudellaan voi olla vaikeuksia löytää oikea kumppani härkävuoden aikana. Ainakin jos tarkoituksena on löytää pitkäaikainen kumppani.

Jos olet syntynyt vuohen merkissä, sinun on myös oltava hieman varovainen härän vuonna 2021 ja yritettävä vastustaa impulssia käyttää rahaa saadaksesi muut pitämään ja rakastamaan sinua. Tärkeä oivallus vuohille on, että et voi ostaa rakkautta rahasta.

Terveys vuonna 2021

Tiikerin tai apinan vuonna syntyneillä ihmisillä ei todennäköisesti ole terveysongelmia härän vuonna 2021. Vaikka vilustuminen ja pienet sairaudet voivat tietysti ilmetä, ne eivät ole pitkäaikaisia.

Jos olet syntynyt lohikäärmeen merkissä, sinun on oltava hieman valppaana, koska vuonna 2021 syntyvä härkä tarjoaa monia haasteita, jotka voivat ärsyttää lohikäärmettä ja saada hänet tuntemaan olonsa äärimmäisen uupuneeksi päivästä toiseen.

Härän vuonna syntyneet kuuluisat ihmiset

Barack Obama (1961), prinsessa Diana (1961), George Clooney (1961), Richard Gere (1949), Dustin Hoffman (1937), Saddam Hussein (1937), Margaret Thatcher (1925), Gerald Ford (1913) , Walt Disney (1901), Charlie Chaplin (1889), Adolf Hitler (1889), Vincent Van Gogh (1853) ja Napoleon (1769).

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin