Unien tulkinta hedelmä - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta hedelmä.

Unien tulkinta hedelmä

Symbolinen merkitys

Kun kyse on unista erityyppisistä hedelmistä, näillä unelmilla on usein symbolinen yhteys hedelmällisyyteen muodossa, josta tulee jotain kasvaa, olipa se sitten vauva tai lapsi, tai jopa suhde tai kasvu uraa.

Unelmat appelsiineista

Unelma siitä, että syöt appelsiineja, voi olla erittäin huono merkki riippuen siitä, kuinka appelsiini maistuu. Jos appelsiini on makea ja mehukas, sinun tulee olla varovainen, koska se saattaa olla varoitus siitä, että kärsit kipusta ja / tai surusta ja riidestä tai mustasukkaisesta draamasta. Jos appelsiini on sen sijaan hapan, se voi olla merkki onnellisuudesta ja menestyksestä.

Unelmat sitruunoista

Unelmat sitruunoista tarkoittavat usein, että ne koskevat esimerkiksi negatiivisia tapahtumia. sitruunan näkeminen unessa voi joskus edetä negatiivisen viestin odottamisessa pian. Jos unet syövästä sitruunaa, joka on erittäin paljon happampaa kuin odotettiin, tämä voi olla edeltäjä, että välitön matka ei ole niin nautinnollinen kuin toivoi.

Unet aprikooseista

Jos unet näkemästä tai syömässä aprikooseja, tämä voi tarkoittaa, että sinun pitäisi odottaa hyvää terveyttä ja vaurautta, että lapsesi tulevat kuuliaisiksi ja että rakkauselämäsi tuntuu hyvältä vielä pitkään.

Unelmat banaaneista

Unelma banaanin syömisestä on usein erittäin hyvä merkki, joka liittyy usein vaurauteen ja onnellisuuteen ei liian kaukaisessa tulevaisuudessa. Varallisuuden suhteen näyttää olevan jonkinlainen perimä, jota voidaan odottaa, eikä minkään pelin voittoa. Mutta tärkeä muistaa on, että onnellisuus ei ole myöskään varallisuudesta riippuvainen asia.

Unelmat omenoista

Unelmilla, jotka syövät tai käsittelevät omenoita, on usein seksuaalinen merkitys, jolloin mehukkaan omenan tulisi olla symboli pakollisesta rakkauskokemuksesta. Jos kuitenkin huomaat, että omena on mätä ja sisältää jopa naamion, tämä voi olla merkki siitä, että on olemassa piilotettu vaara, joka uhkaa rakkaussuhteesi.

Unet kirsikoista

Unet, joissa kirsikoilla on keskeinen rooli, ovat joskus varoitus siitä, että nautit vähän sellaisesta, josta et ehkä pidä miellyttävää. Tämä voi johtaa siihen, että joudut viettämään aikaa johonkin, mitä et todella halua tehdä.

Unelma omenapuista

Jos unessa näet omenapuun ja syöt sen makeita omenoita, tämä voi olla merkki siitä, että onnellisuus ja ilo ovat sinun tielläsi, varsinkin jos olet nuori nainen. Lisäksi, jos omenapuu on täydessä kukassa, tämä voi olla merkki siitä, että se, mikä tällä hetkellä aiheuttaa masennusta, helpottuu ja voit taas tuntea olonsa onnelliseksi.

Unelma hedelmien korjaamisesta

Jos unelmoit kypsien hedelmien poimimisesta puusta, tämä saattaa olla varoitus siitä, että toiveesi mihinkään yksityiselämän suhteisiisi lasketaan.

Unelma hedelmäkulhosta

Jos unelmoit hedelmäkulhosta tai hedelmäkulhosta, tällä on usein yhteys hyvinvointiisi. Jos olet sairas ja haaveilet hedelmäkulhosta, tämä on varoitus siitä, että saatat pian olla terve, jos olet terve ja unelmoit samaa unta, tämä voi sen sijaan olla merkki siitä, että saatat pian olla hieman ruuhkainen - mutta silti onnellinen.

Unet persikoista

Persikoiden unet koskevat usein ystävyyttä, usein ystävyyssuhteita, jotka voivat muuttua lähitulevaisuudessa. Esimerkiksi, jos persikoiden ostaminen tai syöminen unessa tietyn henkilön kanssa, tämä voi olla ennakkoedellytys sille, että tämän henkilön tunteet toisesta muuttuvat.

Unet päärynöistä

Päärynöitä koskevat unet koskevat usein uraa ja työelämää, joskus päärynät voivat olla merkki siitä, että uran onnistuminen on odotettavissa. Kun raskaana olevat naiset haaveilevat päärynöistä, tätä pidetään usein kieltona siitä, että lapsi on tyttö.

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-01-31

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning frukt 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta veri | unien tulkinta käärmeet | unien tulkinta aavikko | unien tulkinta enkeli

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin