Unien tulkinta veri

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta veri.

Symbolinen merkitys

Veren unet ovat useimmissa tapauksissa kielteisiä ja tarkoittavat yleensä tietyssä mielessä tappioita - taloudellisten etujen menettämistä, kiinteistöjä, tyttöystävää, ystäviä, hyväksikäyttöä tai pelaamista. Tämä pätee erityisen hyvin silloin, kun verta esiintyy jonkin verran yleisesti vereen liittyvän, esim. haava tai vastaava.

Unelmat kuukautisista ja verestä raskaana

Veren unet ovat jotain, mikä on suhteellisen yleistä raskaana olevilla naisilla, ehkä etenkin kuukautisten ja kuukautisten veren unet. Näillä unelmilla on usein erittäin vahva symbolinen yhteys todellisuuteen ja sellainen ahdistus, joka voi usein syntyä raskaana olevassa naisessa. Usein nämä unelmat voivat olla eräänlainen ilmaus tästä huolestuneisuudesta, usein tukahduttuneen ahdistuksen muodossa, jota ei ehkä ole annettu ilmaista - tai jota on vasta tietoisesti torjuttu pelolla siitä, mitä levottomuudet voivat aiheuttaa. Tärkeä asia muistaa ja tuoda sellainen unelma on, että tämä huolenaihe on jotain luonnollista. Ja vaikka se voi olla vaikea kärsiä siitä, se tuo silti jotain positiivista, kun se tunnustetaan - nimittäin rakkaus, jota todella tuntetaan tai joka on alkanut tuntea syntymätöntä lasta kohtaan vatsassa.

"epätodennäköinen" veri voi olla positiivinen

On kuitenkin aika, jolloin verestä unelmoimisella voi olla positiivinen merkitys. Tämä pätee tapauksiin, joissa veri unessa ilmenee sellaisen aseman yhteydessä, jota ei yleensä liitetä vereen, esim. että televisio tai tietokone vuotaa. Tällä on taipumus antaa viitteitä siitä, että vaikka jotain menee pieleen tällä hetkellä - se on parempi. Esimerkiksi, jos sinulla on taloudellisessa ahdingossa, se voi pian alkaa asettua asumaan, tai jos olet jo kauan ollut vihollinen vanhalle ystävälle tai perheenjäsenelle, tämä saattaa asettua pian.

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-02-02

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning blod 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin