Unien tulkinta käärmeet

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta käärmeet.

Symbolinen merkitys

Muinaisista ajoista lähtien käärmeiden unelmiin on periaatteessa aina liitetty huonoa onnea, ja käärmeiden unelmien symbolinen merkitys on, että ne ovat yleensä vihollisia. Yleisin tulkinta on, että kyseessä voi olla joku, joka puhuu selkäsi takana tai aikoo olla ilkeä.

Seksuaalisuus Freudin mukaan

Psykologi Sigmund Freudin unen tulkinnan opetusten mukaan käärmeistä haaveilla voi olla myös syvempi merkitys siitä, että ne voivat olla sukupuolesta. Varsinkin miehen hedelmällisyys ja lisääntymiskyky, todennäköisesti mato-symboliselle liitokselle falus-symboliksi.

Tarkemmat tulkinnat unesta riippuen

Unet käärmeen puremasta

Unet, joita käärme yrittää purra, ovat usein kateutta tai mustasukkaisuutta kieltäviä, että herätät nämä tunteet toisessa. Jos käärme myös onnistuu puremaan yhden, tämän pitäisi olla merkki siitä, että joku, jota pidät hyvästä ystävästäsi, on itse asiassa vihollinen, joka haluaa sinut. Jos käärme pyrkii puremaan sinua jalkoihin, tätä pidetään joskus varoituksena siitä, että ystävyyssuunnasta voi olla kateutta ja kateutta sinulle.

Unet madoista, jotka etsivät ihoa

Jos haaveilet käärmeestä, joka kiusaa sen ihoa, se voi olla merkki siitä, että alitajunnan mielestä on aika siirtyä eteenpäin, että on aika jättää vanha taaksepäin.

Unelma kierretystä tai jatketusta käärmeestä

Unia, joissa makuulla on käärme, pidetään usein vaaravaroituksena ja joskus jopa varoituksena lähestyvästä sairaudesta. Pitäisikö käärme olla sen sijaan pitkä ja pitkittynyt, tätä pidetään joskus ilmoituksena uskottomuudesta parisuhteessa.

Unelma tappaa käärme

Jos tapat käärme unessa, sitä pidetään usein voiton merkiksi siitä, että tulevissa sitoumuksissa onnistut tekemässäsi tekemisissä ja että muut ihmiset ilmaisevat kateellisuutensa ja haluavansa olla samanlaisia ​​kuin sinä .

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-02-02

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning ormar 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin