Unien tulkinta lentää - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta lentää.

Unien tulkinta lentää

Symbolinen merkitys

Unelma siitä, että lentäminen on jotain, mikä on hyvin yleistä, etenkin että sinä lentää kuin lintu itse. Useimmiten nämä unelmat antavat valtavan vapauden tunteen, mutta ne voidaan myös kokea epämiellyttäviksi, jos alkaa menettää hallintaansa tai alkaa yhtäkkiä kaatua. Juuri tämä vapauden ja itsenäisyyden tavoittelu on suurin symboliikka, joka liittyy lentämiseen liittyviin uniin.

Jos kaatut

Jos törmäät unelmaasi, tämä saattaa myös olla merkki siitä, että jossain elämäsi osiossa saatat menettää pohjasi ja hallinnan olemassaolostasi.

Jos onnistut laskeutumaan

Jos sen sijaan onnistut laskeutumaan unelmassasi, tämä on erittäin hyvä merkki, koska se tarkoittaa, että hallitset olemassaoloasi ja että hallitset suhteitasi hyvällä tavalla. Sekä työelämässä että yksityisellä sektorilla.

Psykologinen merkitys

Lentounien unista on keskusteltu laajasti myös esimerkiksi psykologisissa piireissä. Sigmund Freud liitti usein kykyyn lentää erektioon, tai Carl Gustav Jung, joka uskoi, että nämä unelmat voivat liittyä itseluottamusen ja henkilökohtaisen vapauden tunteisiin.

Syvemmät henkiset merkitykset

Yleensä unelmat siitä, että pystytään lentämään, ovat usein hyviä merkkejä, jotka välittävät menestystä korkeammalla tasolla, ehkä korkeammalla kuin mitä muuten näemme tietoisena suunnitelmanamme.

Matkustamiskielto

Jos haaveilet, että osaat lentää ilmassa, se voi joskus olla merkki siitä, että olet pian odottamattomalla ja yllättävällä matkalla. Jos unelmassasi pelkäät, tämä voi olla merkki siitä, että odottamattomalle matkalle menossa oleva henkilö ei välttämättä pidä sinua niin arvostetuna, kuin saatat ajatella.

Lentäminen lintujen kanssa

Jos lennät unessa yhdessä lintuparven kanssa, tämä voi tarkoittaa sitä, että tapaat mielenkiintoisen henkilön lähitulevaisuudessa.

Lentäminen kuumailmapalloilla

Jos unelmoit siitä, että istut ilmapalloissa, joka nousee ilmassa, kohti pilviä, se voi olla merkki siitä, että koet tuleen lähitulevaisuudessa. Sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota kaikkiin lähellä oleviin sähköelementteihin.

Syntymäpäiväpallo sisällä

Jos haaveilet istua normaalin ilmapallojen sisällä, kuten sinulla yleensä on syntymäpäiväjuhlissa, voi olla syytä, että eläin rakastaa sinua - joko eläintä, jonka aiot hankkia, tai läheisen ystäväsi omistamat eläimet.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-12-04

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning flyga 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta kärpäset | unien tulkinta kotkat | unien tulkinta lentokone | unien tulkinta lento-onnettomuus

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin