Unien tulkinta kuolema

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta kuolema.

Symbolinen merkitys

Kuolemaan liittyvien unien symbolinen merkitys on usein se, että menetetty haluaa tulla pintaan, jotain, joka haluaa aloittaa uudelleen ja elää uudelleen. Mikä tämä on, voi olla hyvin erilaista ja se on usein jotain, joka on tutkittava riippuen siitä, kuka tai mikä kuolee unessa.

Unet kuolemasta itsestäsi

Kun kyse on unista, joissa kuolet itsesi, se liittyy usein elämäsi tilanteeseen, joka on loppumassa tai jota on tarpeen aloittaa uudelleen, se voi liittyä esimerkiksi suhteeseen tai harrastukseen. Voisiko olla jotakin, joka on aikaisemmin ebbed sinulle, jonka haluat todella käsitellä?

Unelma ystävästä kuolemassa

Kun unelmoidaan kuolevasta ystävästä, tämä on jotain, joka liittyy usein itseensä persoonallisuusominaisuuksien tai itsensä puolien muodossa. Kysy itseltäsi, mitä ominaisuuksia unessa kuolleella henkilöllä on sinulle soveltuvia ominaisuuksia, mitä nämä ominaisuudet merkitsevät sinulle? Onko sinulle menetetty jotain, jonka kanssa voit palata yhteydenpitoon?

Unelmat kuolevista lapsista

Unet kuolevista lapsista liittyvät usein omaan sisäiseen lapsiisi, toisin sanoen siihen osaan sinua, joka nauttii puhtaasti henkilökohtaisista tarpeista, kuten ilo, vapaus, helppous ja huumori. Suljetko tämän osan itsestäsi, etkö anna sen tulla esiin eikä näy perheellesi tai muille ihmisille?

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-05-25

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning döden 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin