Unien tulkinta lanka - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta lanka.

Symbolinen merkitys

Unet langan ompelemisesta tai langan uutuudesta käsittelevät usein sisäistä kaipaa. Jos haaveilet langasta unessa, se on yleensä kaipuu olla keskellä. Useimmiten tämä sisäinen kaipaus ilmaisee halua kiinnittää muiden huomio tai olla yleisesti suosittu muiden kanssa. Jos langan unelmoinnin sijaan sanot yleensä, että tulkinta on päinvastainen, ts. että on sisäinen halu olla yksin. Ehkä se on, että muut pyytävät sinulta usein apua, ja että nyt tiedät alitajuisesti, että voisit olla hieman rauhallisempi.

Langan väri välittää sävyjä

Joskus sanotaan myös yleensä, että langan väri voi antaa tietyn sävyn unelmien tulkinnalle. Punainen lanka antaa tulkinnalle rakkauden sävyn, kun taas vihreä lanka voidaan usein yhdistää talouteen ja rahaan. Musta lanka on joskus välittäjä negatiivisille tapahtumille, kuten sairaus ja kuolema, kun taas ruskeaa lankaa tulkitaan usein surullisten uutisten haltijaksi. Keltainen lanka liittyy usein uskottomuuteen ja pettämiseen, kun taas vaaleanpunainen lanka liittyy usein uuteen rakkauteen. Sininen lanka hauskaa joskus onnellisuudesta tulevien ilmiöiden kanssa.

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-03-13

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning garnnystan 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin