Unien tulkinta raskaus - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta raskaus.

Unien tulkinta raskaus

Symbolinen merkitys

Unelma raskaudesta tai raskaudesta on jotain, mikä on hyvin yleistä, sekä nuorempien että vanhempien naisten keskuudessa. Yhtäältä voi olla, että unessa kehittyvä lapsi haluaa saada lapsen, mutta on myös muita tapoja tulkita raskauden unia.

Poimi vanha kohde

Lapsen saaminen merkitsee tavalla, jota ei ole ollut, mutta mikä voisi olla, että lapselle voitaisiin antaa toinen mahdollisuus saavuttaa sisäinen kaipaus. Siksi se voi olla kaipaa jotain, josta olisi voinut tulla, mutta josta ei tullut, ja joka pysyy siellä alitajunnassa ja naurahtaa. Jos etsit mielessäsi, saatat löytää jonkin vanhan halun, joka ei ole koskaan kadonnut, voi olla, että alitajunta yrittää kertoa sinulle, että nyt on aika tarttua siihen.

Syvemmät henkiset merkitykset

Unelmat kätilön tapaamisesta

Jos haaveilet tapaamisesta kätilöllä, vaikka et sinä tai kumppanisi ole raskaana tai edes ajattelevat vauvan saamista, se voi olla merkki siitä, että joku paljastaa yhtä sinun pimeimmistä salaisuuksista.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-12-05

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning graviditet 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta abortti

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin