Unien tulkinta nunna - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta nunna.

Unien tulkinta nunna

Symbolinen merkitys

Unia, jotka koskevat millään tavalla nunnia, liittyy usein puhtauden ja viattomuuden tunteita. Kun kyseessä on unet, joissa olet itse nunna, henki-mieli on usein sitä, että jopa alitajunta yrittää välittää sisäisen puhtaudenhalun. Ehkä se on niin, että jopa maksa normatiivisen lähestymistavan kautta voidaan nähdä varsin löysänä ja vapaana, ja syvälle siellä on alkanut kasvaa pieniä siemeniä, jotka voivat olla jollain tavalla haitallisia yhdelle.

Unet muista ihmisistä nunnina

Unet, joissa läheisen ystävän tai tuttavan näkeminen nunnapuvilla puhuvat, ovat usein ystävän elämämielisyyden kateellisuudesta, jota unelmoija pitää sisäpuolella usein epäpuhtaana tai löysänä. Pukeuttamalla tätä henkilöä nunnavarusteisiin, jopa alitajunta yrittää häpeätä henkilöä yrittämällä pakottaa hänet päätymään vapaaan maksaansa.

Jos unessa näet kokonaisen nunnan ryhmän, joka näyttää lähtevän lähetystyöhön tai matkalle jonnekin erittäin tarkoituksenmukaisella tavalla, se voi joskus olla varoitus siitä, että on huhuja itsestään ja että ihmiset puhuvat selkänsä takana.

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-02-14

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning nunnor 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta pappi

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin