Unien tulkinta unelma unessa - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta unelma unessa.

Symbolinen merkitys

Unelmien symbolinen merkitys unissa, tai väärä herääminen, kuten sitä usein kutsutaan, liittyy usein tapahtumiin taustalla, jotka on tukahdutettu ja unohdettu, mutta joihin jopa alitajunta yrittää nyt päästä pintaan ja kiinnittää huomiota. Voi olla, että voidakseen siirtyä eteenpäin elämässä, hereillä olevan itsensä on hyväksyttävä ja käsiteltävä nämä piilotetut tapahtumat.

Luontainen taistelu jatkuu

Taistelu tapahtuu unelmamaailman väärän heräämisen aikana alitajunnan ja tietoisen itsensä välillä. Jotta unohdettu tulisi pintaan, on välttämätöntä, että joko nukut ja et herää unessa, tai että nukaat nopeasti unta voidaksesi jatkaa työtä sisäisessä olemuksessasi.

Kun olet saavuttanut pisteen, jossa olet voinut alkaa ymmärtää, mistä unessa on kyse, on tärkeää yrittää viedä tämä herättävälle itselle, tällä tavoin kiinnittämällä huomiota heikentyvä itse voi vaikuttaa heti unelmatasolle, jolloin alitajuntaan liittyvä itse voi välittää syvempiä näkemyksiä tapahtumasta tulevien unelmaistuntojen aikana.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-12-04

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning dröm i dröm 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin