Unien tulkinta uskottomuus - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta uskottomuus.

Unien tulkinta uskottomuus

Symbolinen merkitys

Uskottomuuden unet ovat jotain, mikä on hyvin yleistä, sekä siitä, että petät rakastamasi että rakastamasi on uskottoman. Symbolismi, joka usein liittyy uskottomuuden uniin, on tyytymättömyys tai pettymys, joka voidaan helposti ilmaista unelmamaailmassa pettämällä tai pettämällä jotakuta toista.

Unia epätodellisuudesta

Unelmoidessasi itsestäsi uskottomuudesta on usein kyse tyytymättömyydestä johonkin, joka liittyy itseesi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita pelkästään sitä, että olet tyytymätön johonkin, jota sinulla on määräysvalta, vaan se voi koskea myös asioita, joita sinulla ei ole hallintaa. Se voi liittyä parisuhteeseen, mutta sen ei tarvitse olla - voi myös olla, että olet tyytymätön johonkin toisessa yhteydessä sanomastasi tai tekemästäsi. Joissakin tapauksissa kyse on myös aineellisesta pettymyksestä, ts. että puuttuu ja kaipaa materiaalista varallisuutta paremman talouden, hienomman auton tai yleensä ylellisemmän olemassaolon muodossa.

Unet petetystä

Unelma siitä, että eksytetään, toisin sanoen olla uskoton toiselle, liittyy usein hiipivaan tyytymättömyyteen itsestäsi tai henkilöstä. Alitajuntaan yritetään sanoa, että tuntuu, että voit parantaa, riippumatta siitä, mikä se voi olla ovela - mutta usein kyse on parisuhteesta, jota on ehkä parannettava tai muutettava.

Päivittäisten tapahtumien heijastus

Uskottomuuden unet voivat joskus olla suora heijastus jokaisessa arkielämässä tapahtuvasta, joskus kyse on tapahtumista, joissa toinen henkilö on jollain tavalla huomannut kumppanin. Mutta sen ei välttämättä tarvitse olla kyse uskottomuudesta myös sellaisessa mielessä. Uskottomuus unessa voi myös ilmetä tapahtuneen jonkinlaisena vahvistuksena, joka voidaan liittää siihen tosiasiaan, että joku tai itse tuntevat jollain tavalla petetyn tai kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-09-28

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning otrohet 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta meri | unien tulkinta ukkonen

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin