Unien tulkinta pudota - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta pudota.

Symbolinen merkitys

Unelmien symbolinen merkitys, jossa unen suuri tapahtuma on, että yksi putoaa tai putoaa, usein epäonnistuu. Tai pikemminkin sillä, jolla on suuri luontainen pelko epäonnistumisesta, ja hän tuntee suuren kauhun tekeessään niin. Unissa tämä kauhu ilmenee usein putoamisesta jostakin, joka vastaa sen epäonnistumisen suuruutta, josta tunnet sellaisen kauhun. Esimerkiksi, jos putoat pienestä puusta, pelko on todella vain jotain yksinkertaista, jota sinun ei tarvitse pelätä epäonnistumisesta, mutta jos putoat sen sijaan lentokoneelta tai vuorelta, se voi sen sijaan olla jotain erittäin tärkeää, että pitäisi varmistaa, että todellakaan ei epäonnistu.

Psykologiset merkitykset

Sigmund Freudin mukaan unelmiin, joihin putoat, voi liittyä luontainen ahdistus, jota tapauksesta haaveilevalla henkilöllä voi olla vaikeuksia hallita, jolloin hänellä on luonnostaan ​​erittäin voimakas pelko tehdä moraalisia virheitä, mikä voi johtaa voivat menettää hyvän maineen tai työnsä.

Syvemmät henkiset merkitykset

Laskuun liittyvillä unelmilla on myös monia syvempiä puhtaasti henkisiä merkityksiä, joissa voit tehdä tarkempia tulkintoja sen mukaan, mikä ehdotuksen tapaus on unessa.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-12-09

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning falla 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta akrobatia | unien tulkinta kaivo

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin