Unien tulkinta kaivo - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta kaivo.

Unien tulkinta kaivo

Symbolinen merkitys

Symbolinen merkitys unelmille, joissa kaivo on keskeinen osa, liittyy usein tapahtumiin, jotka ovat piilossa ulkomaailmasta ja joita et todella halua tulla esiin. Jokin hiljattain tapahtunut on saattanut aloittaa tapahtuman ketjun alitajunnan mielessä, mikä on aiheuttanut sisäisen olennon alkamaan ikääntyä jotain, jota on jo pitkään etsitty ja todella onnistunut tukahduttamaan. Mutta nyt, kuten totesin, on olemassa vaara, että tämä jälleen tukahdutettu ilmenee, ja usein tällaiset asiat voivat tulla takaisin vielä enemmän voimalla kuin ne olivat ennen niiden tukahduttamista, joten saattaa olla syytä olla varovainen ja kiinnittää huomiota

Syvemmät henkiset merkitykset

Jos olet nuori mies tai nainen, joka haaveilee vetää ämpäri vettä kaivosta, tämä saattaa olla merkki siitä, että kaunis tytösi tai poikasi alueellasi ovat pitäneet mielestäsi.

Jos kuitenkin pudotat ämpäri vettä unessa, sinun tulee olla varovainen, koska tämä saattaa tarkoittaa, että tyttö tai poika tekee sinusta onneton.

Jos putoat kaivoon vesikauhan kanssa, saatat olla sinä se, joka tekee toisen osapuolen onnettomaksi.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-09-13

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning brunn 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin