Unien tulkinta uloste

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta uloste.

Symbolinen merkitys

Unet ulosteet (kakka) ovat usein symboliikkaa, että he pyrkivät eroon jostakin, usein tämä on jotain tunneista tai jännitteistä. Esimerkiksi jos unelmoit homosta, ei ole harvinaista, että tämä liittyy tunteisiin, joilla on seksuaalinen luonne. Symbolinen esitys on usein vastahakoisuuden tunteita oman ruumiin ja seksuaalisuuden suhteen, usein haluttomuuden ilmaista itseään seksuaalisesti.

peitettävä ulosteella (kakka)

Unet, joissa haaveilet, että sinut peitetään jakkaralla tai että kakku rasvataan kehon päälle, on usein kyse inhottavista negatiivisista tunneista. Tämä voi johtaa tuhoaviin ajatuksiin, jotka yleensä myös saastuttavat ympäristöä.

Voi olla kyse myös uudesta kasvusta

Toinen ulostekohta on se, että ulosteita käytetään lannoitteina viljelyn aikana, mikä merkitsee symbolista yhteyttä kasvuun tai innovaatioihin. Tämä tulkinta liittyy kuitenkin läheisesti siihen, kuinka yleinen tunne on kanssasi, kun uloste esiintyy unessa, mitä positiivisempi tunne, sitä suurempi yhteys uuteen kasvuun.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-05-25

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning avföring (bajs) 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin