Unien tulkinta hukkua - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta hukkua.

Unien tulkinta hukkua

Symbolinen merkitys

Unet, joissa hukkuminen on yksi epämiellyttävimmistä unista. Varsinkin jos unessa tunnet todella, että koet sen ahdistuksen, että et voi saada ilman happea keuhkoihinsa, että keuhkot ovat vain täynnä vettä jokaisessa hengityksessä. Usein voit tehdä rinnakkaisia ​​ihmisen stressitasoon hereillä, kun kyse on tällaisista unista. Paljon samalla tavalla kuin sinäkinkin hereillä, kuvailet yleensä stressaavia tilanteita tai tapahtumia elämässäsi hukkumisena sitoumuksissasi. Jos tällaisen stressin annetaan olla konkreettista ja sellaisella tasolla pitkään, niin sekin voi levitä alitajuntaan. Stressin, josta usein puhutaan tällaisissa tilanteissa, ei tarvitse olla elämän sitoumuksia, kuten työpaikkoja, opiskelua, lapsia ja niin edelleen, mutta se voi olla myös stressiä, joka voi syntyä oman tai sukulaisen sairauden yhteydessä.

hukkumahälytys voi tarkoittaa myös uudestisyntymistä

Mutta vaikka hukkumisen unet voidaan usein yhdistää arkeen stressiin, merkitys voi olla päinvastoin. Joskus jopa alitajunta voi vedota tällaiseen tilanteeseen kuvaamaan uutta alkua, varsinkin jos onnistuu selviytymään unessa hukkuneesta. Että hukkut, mutta onnistut pääsemään eroon elämästä pidätyksessä. Samalla tavoin kuin pääset pois jostakin kauheasti kovasta ja melkein aloitat elämäsi ensimmäisestä laatikosta, mutta valtavan paljon enemmän voimaa ja elämänriemua kuin olet koskaan ennen tiennyt.

Teksti on viimeksi päivitetty 2020-02-07

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning drunkna 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta lastenlapset

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin