Unien tulkinta kynttilä - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta kynttilä.

Unien tulkinta kynttilä

Symbolinen merkitys

Unissa ilmestyvä kynttilöiden palamisen symbolinen merkitys liittyy usein toiveeseen ja toiveisiin. Palaminen vastaa usein toivon liekkiä ja sisäisiä yrityksiä kertoa, että sisimmällä on vielä toivo elossa, vaikka se ei aina voi tuntea niin - toivon liekki on vaikea sammua ja juuri sitä alitajunta yrittää välittää. Sinun ei ehkä tarvitse luopua niin helposti ja vain hyväksyä se, mitä pidät tosiasiana, mutta voi silti olla mahdollisuus, että jokin, jonka luulit menetetyksi roduksi, voi itse asiassa korjautua.

Syvemmät henkiset merkitykset

Jos palavalla kynttilällä on keskeinen rooli unessa, tämä tarkoittaa usein jotain rikoksesta ja rangaistuksesta. Jos näet henkilön, joka pitää palavaa kynttilää, tämä tarkoittaa, että joku selittää tekemäsi asiat, joista voit häpeä. Jos pidät itseäsi valossa, tämä voi olla merkki siitä, että löydät jotain negatiivista läheisestä ystävästäsi. Jos palava valo seisoo vähän etäällä sinua ja on menossa ulos, tämä voi olla edeltävä rikos, joka voi lyödä sinua.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-09-13

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning stearinljus 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin