Unien tulkinta kiivetä - Symbolit ja Merkitys

Alla voit lukea siitä, mitä erityyppiset unelmat tarkoittavat, erityisesti käsittelemällä tätä sivua: unien tulkinta kiivetä.

Unien tulkinta kiivetä

Symbolinen merkitys

Unet missä kiipeät, se voi olla jopa monenlaista, kuten Vuoret, tikkaat, seinät, katot, kalliot ja niin edelleen ovat melko yleinen unelmatyyppi. Tällaisen unen symboliikka on varsin selkeää ja sen tarkoituksena on aina pyrkiä pääsemään korkeammalle, pääsemään lähemmäksi jonkin yläosaa. Jos et tiedä sitä itse, kiipeilyunelma voi olla jopa alitajuinen tapa yrittää lähettää signaali siitä, että kerran olemassa olleet sisäiset pyrkimykset ovat edelleen olemassa, jos kaivet vain vähän syvemmälle.

Psykologinen merkitys

Kiipeilyunet ovat sellainen unelma, jolla voi olla myös puhtaasti psykologinen selitysmalli. Esimerkiksi tunnettu psykiatri Sigmund Freud tulkitsi kiipeilyunionsa asteikkona, joka liittyy haluan saavuttaa erektio, samoin kuin psykiatri Carl Gustav Jung unelmasta kiipeilystä, joka edustaa siirtymistä eri elämänvaiheiden välillä.

Syvemmät henkiset merkitykset

Kiipeilyyn liittyvissä unissa on joitain klassisia syvempiä henkisiä merkityksiä, joiden alla luetellaan joitain niistä.

Teksti on viimeksi päivitetty 2019-12-09

🇸🇪 Tämä sivu ruotsiksi: drömtydning klättra 🇸🇪

Katso myös suosittua ilmaista horoskooppiamme kaikista horoskooppimerkkeistä!

Muita siihen liittyviä unen tulkintoja

unien tulkinta leipä

Lue täältä lisää siitä, mikä unelma-tulkintamme ja tulkintamme takana on.

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin