Päivän horoskooppi/Blogi/Mikä on tarot?

Mikä on tarot?

Tarot on ennustamisen muoto, joka käyttää korttisarjaa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden ymmärtämiseen. Tässä artikkelissa kuvataan, mitä tarot on ja miten se toimii.

Tarotin historia

Tarot-korttien alkuperä juontaa juurensa 1400-luvun Eurooppaan, missä ne alun perin käytettiin pelikorteina. Ajan myötä ne kehittyivät ennustamisen ja henkisen ohjauksen välineiksi.

Kuva tarot-korteista, jotka on asetettu pöydälle.

Tarotpakan rakenne

Vakiintuneessa tarotpakassa on 78 korttia, jotka jakautuvat kahteen pääluokkaan: suuret arkanat (22 korttia) ja pienet arkanat (56 korttia). Suuret arkanat edustavat elämän suuria teemoja, kun taas pienet arkanat keskittyvät jokapäiväisiin tapahtumiin ja haasteisiin.

Miten tarot toimii

Tarotin käyttötarkoitukset

Tarotia käytetään paitsi ennustamiseen, myös henkilökohtaisen ymmärryksen ja henkisen kehityksen työkaluna. Monet käyttävät tarotia pohdiskellakseen tiettyjä kysymyksiä tai elämäntilanteita.

Yhteenveto

Tarot tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen taidetta, psykologiaa ja henkisyyttä. Se on keino etsiä ohjausta ja ymmärrystä sekä henkilökohtaisista haasteista että universaaleista elämänkysymyksistä.


Julkaistu 2023-11-07

Kirjoita kommentti
Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin